Kijk de live Insta persconferentie met Doumbé, Groenhart, Tavares en Abena – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kijk de live Insta persconferentie met Doumbé, Groenhart, Tavares en Abena

Kijk de live Insta persconferentie met Doumbé, Groenhart, Tavares en Abena

Kijk de live Insta persconferentie met Doumbé, Groenhart, Tavares en Abena

Cédric Doumbé, Murthel Groenhart, Luis Tavares en Donegi Abena zullen op 30 januari te zien zijn op GLORY 77. Voorafgaand aan het event van zaterdag is er morgen (dinsdag), een live persconferentie die op Instagram te volgen is.

Er is een ontzettende hype rondom GLORY 77, vooral het 4 man zwaargewicht toernooi. Welke aangevoerd wordt door Rico Verhoeven en Hesdy Gerges, krijgt veel aandacht. Maar er staan nog een aantal topgevechten op de rol.

Kijk live mee

Zo staat er een titelgevecht tussen de Fransman Cédric en Murthel Groenhart gepland. Naast een dames titelclash tussen Tiffany van Soest en Aline Pereira. Zullen Alex Pereira en Artem Vakhitov om het goud strijden.

Morgen kunnen de fans meekijken naar wat Doumbé, Groenhart, Tavares en Abena te zeggen hebben over hun tegenstanders. Doumbé en Groenhart vechten al lange tijd een vete uit op social media dus ongetwijfeld zullen de vonken er op Instagram er vanaf vliegen.

Wat betreft Tavares en Abena, deze zullen elkaar ongetwijfeld niet sparen in de IG conferentie. Mee kijken kan vanaf 19:00 uur via het GLORY Kickboxing Instagram account.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Snelle ‘KO’ door Glory vechter die nooit vocht

Deze man moet de Glory ring in

9e ronde had fataal kunnen zijn voor Billy Joe Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag tegen Canelo 'Saul' Alvarez

Badr Hari: ‘Ik startte met niks, maar laat een erfenis achter’

Badr Hari zal 17 juli terugkeren in de Glory kickboksring tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page