Kickbokslegende Remy Bonjasky: ‘Badr Hari is levensgevaarlijk’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickbokslegende Remy Bonjasky: ‘Badr Hari is levensgevaarlijk’

Kickbokslegende Remy Bonjasky: ‘Badr Hari is levensgevaarlijk’

Kickbokslegende Remy Bonjasky: 'Badr Hari is levensgevaarlijk'

Er is heel wat te doen omtrent het aanstaande gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari op 21 december aanstaande.

Journalist van het AD Jesse van Someren, maakte een interessante vooruitblik naar het Collision 2: badr vs Rico event, met verrassende uitspraken van kickboks pionier en voormalig trainer van Badr, Thom Harinck maar ook K1-kickboks legende Remy Bonjasky.

Bonjasky meld in het stuk dat het het gevecht voor Nederlandse begrippen gigantisch is. Ook zou hij vaker dit soort wedstrijden zien, het liefst elke maand of om de maand. Ook ziet hij het gevecht tussen de twee zwaargewicht kickboksers als een voor de eer wat Badr betreft, daar waar rico er alles aan zal doen zijn titel te behouden.

Kicbokser en trainen worden één

Verder Meld Bonjasky dat Badr levensgevaarlijk is als hij voor de tweede keer tegenover de zelfde tegenstander staat. Immers heeft hij deze in het eerste gevecht kunnen analyseren en zal daar op trainen. Ook Harinck heeft zo zijn visie op het gevecht, hij heeft het vooral over de voorbereiding.

“Het is een samenspel tussen trainer en bokser, de een moet je activeren, de ander afremmen. Je maakt een trainingsschema waarmee een bokser zelfverzekerd in de ring komt. Gemiddeld staan er drie á vier maanden voor een voorbereiding, de maand van tevoren zit je al bijna op je top,” zegt Harinck tegen het AD. Wil je meer lezen over wat Remy Bonjasky en Thom Harinck te zeggen hebben klik dan hier.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page