Kickbokslegende Remy Bonjasky: 'Badr Hari is levensgevaarlijk' Nieuws
Nieuws

Kickbokslegende Remy Bonjasky: 'Badr Hari is levensgevaarlijk'

Kickbokslegende Remy Bonjasky: 'Badr Hari is levensgevaarlijk'
Kickbokslegende Remy Bonjasky: 'Badr Hari is levensgevaarlijk'

Er is heel wat te doen omtrent het aanstaande gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari op 21 december aanstaande.

Journalist van het AD Jesse van Someren, maakte een interessante vooruitblik naar het Collision 2: badr vs Rico event, met verrassende uitspraken van kickboks pionier en voormalig trainer van Badr, Thom Harinck maar ook K1-kickboks legende Remy Bonjasky.

Bonjasky meld in het stuk dat het het gevecht voor Nederlandse begrippen gigantisch is. Ook zou hij vaker dit soort wedstrijden zien, het liefst elke maand of om de maand. Ook ziet hij het gevecht tussen de twee zwaargewicht kickboksers als een voor de eer wat Badr betreft, daar waar rico er alles aan zal doen zijn titel te behouden.

Kicbokser en trainen worden één

Verder Meld Bonjasky dat Badr levensgevaarlijk is als hij voor de tweede keer tegenover de zelfde tegenstander staat. Immers heeft hij deze in het eerste gevecht kunnen analyseren en zal daar op trainen. Ook Harinck heeft zo zijn visie op het gevecht, hij heeft het vooral over de voorbereiding.

"Het is een samenspel tussen trainer en bokser, de een moet je activeren, de ander afremmen. Je maakt een trainingsschema waarmee een bokser zelfverzekerd in de ring komt. Gemiddeld staan er drie á vier maanden voor een voorbereiding, de maand van tevoren zit je al bijna op je top," zegt Harinck tegen het AD. Wil je meer lezen over wat Remy Bonjasky en Thom Harinck te zeggen hebben klik dan hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws