Kickbokslegende Jerome Le Banner trapt Rus knock-out (video) Nieuws
Nieuws

Kickbokslegende Jerome Le Banner trapt Rus knock-out (video)

Kickbokslegende Jerome Le Banner trapt Rus knock-out (video)

De Franse kickbokslegende Jerome "Geronimo" Le Banner kwam zondag 15 december in actie tijdens de Tatneft Cup Finals in Kazan, Rusland.

De bijna 47-jarige Le Banner nam het op tegen de Rus Vyacheslav Datsik in een supergevecht op het evenement, dat de toernooikampioenen van dit jaar in drie gewichtscategorieën bekroonde.

Le Banner die vooral bekend is uit de hoogtijdagen van de legendarische K-1 in Japan en vocht daar onder andere tegen Remy Bonjasky, Peter Aerts en Semmy Schilt.

Geen titel

Le banner is nog steeds actief in de sport en heeft onlangs een aantal overwinningen behaald in Japan voor de HEAT-promotie. Le Banner debuteerde voor K-1 in 1995 en vocht meer dan tien jaar voor de organisatie. Hij won nooit de titel van de K-1 Wereld GP, maar werd twee keer tweede.

De tegenstander op Tatneft, Datsik, 42, heeft gevochten in zowel kickboksen als MMA. In de ring vandaag in Kazan zagen de fans Le Banner een paar keer neergaan, toch bleek zijn uitgebreide ervaring hem de overwinning te brengen. De taaie vechter slaagde er in om de Rus KO te trappen en met de winst naar huis te gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws