Kickboksen: Team Remy Bonjasky in actie tegen Roemenen Nieuws
Nieuws

Kickboksen: Team Remy Bonjasky in actie tegen Roemenen

Kickboksen: Team Remy Bonjasky in actie tegen Roemenen
Kickboksen: Team Remy Bonjasky in actie tegen Roemenen

Tijdens de Dynamite Fighting Show welke plaatsvindt op 27 september in Piatra Neamt, Roemenië komt een top team van Nederlandse kickboksers in actie komen.

Ook aangekondigd als het Moldova 2-evenement zal er een team onder leiding van K-1 kickboks legende Remy Bonjasky zijn opwachting maken tegen een stevige Roemeense delegatie van kickboks talenten onder leiding van et Roemeense zwaargewicht Catalin Morosanu .

Team Bonjasky beschikt over twee jonge Nederlandse talenten van Mike's Gym uit Oostzaan, Mike Sprangh en Chico Kwasi. Superkombat-kampioen Daniel Stefanovski, ACB KB-veteraan Damian Johansen en voormalig DSF-titel uitdager Dawid 'Big Dave' Zoltaszek maken ook deel uit van de line-up.

Ervaren teams

Het team van Morosanu omvat Bogdan "The Shepherd" Nastase, een grote favoriet bij fans bij het Roemeense publiek. De andere vechters die Team Morosanu vertegenwoordigen zijn Florin Lambagiu, Claudiu Badoi, Stefan Irimia en zwaargewicht Valentin Bordianu.

Bede teams zullen aan elkaar gewaagd zijn als het aankomt op ervarenheid en routine, toch met de stevige line-up van Bonjasky lijkt de weegschaal vooralsnog positief uit te slaan voor het Nederlandse team.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws