BADR HARI UITDAGER: 'GLORY vroeg mij in te vallen' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

BADR HARI UITDAGER: 'GLORY vroeg mij in te vallen'

BADR HARI UITDAGER: 'GLORY vroeg mij in te vallen'
BADR HARI UITDAGER: 'GLORY vroeg mij in te vallen'

James McSweeney wil graag zijn krachten meten met Badr Hari. Het gevecht wat al veel eerder had moeten plaatsvinden en bijna gebeurde. Via social media vroeg de Brit vandaag GLORY voor een match.

De Britse topknokker zou in 2006 al met Badr de strijd aangaan tijdens It's Showtime 18. Echter werd het evenement compleet geschrapt en kwam het er niet meer van. Onze redactie sprak vandaag met McSweeney over het motief om alsnog de wedstrijd onder de aandacht te brengen.

Eerder invallen

,,Ik ben eerder gevraagd om bij GLORY op het laatste moment in te vallen. Voor een toernooi. Maar vanwege covid-19-beperkingen is het niet gebeurd. Maar ik heb het gevoel dat er veel geweldige gevechten op mij liggen te wachten", zegt de inmiddels in Texas wonende McSweeney.

In Texas heeft de Brit een eigen sport academie waar hij zijn leerlingen het Nederlandse kickboksen bijbrengt. Zelf traint McSweeney regelmatig bij legende Lucien Carbin in ons land. Invallen bij GLORY is iets waar McSweeney geen nee tegen zegt.

Covid-19

,,Ik zei absoluut ja, maar het was op een termijn van 2 weken en ze zeiden dat ik het niet kon. Omdat ik 2 weken in quarantaine moest in Amsterdam voordat ik zou vechten", zegt de Brit.

,,Ik heb een Brits paspoort, ik mag altijd naar Europa vliegen. Dus het zou geweldig zijn geweest. Dus laten we kijken wat er gebeurt, maar ik weet dat er een aantal geweldige gevechten bij GLORY voor mij zijn. Ik schakelde Danyo Ilonga uit, die op nummer 2 stond in ranglijst van GLORY."

Beladen wedstrijd

McSweeney en Ilonga vochten tijdens een MixFight Gala in Duitsland. De Brit won en het koste Ilunga zijn contract bij GLORY. Deze zette Ilunga zonder pardon buiten de deur omdat hij zonder toestemming op het gala vocht.

De fans reageerde enthousiast op het feit dat McSweeney, Badr uitdaagt. Ook zien zij hem graag bij GLORY de ring ingaan. En zou hij een goede aanvulling zijn voor de zwaargewicht divisie. De Brit is niet alleen kickbokser ook vocht hij onder andere in het MMA bij het welbekende UFC.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/badr-hari-uitgedaagd-door-oude-rivaal-james-mcsweeney/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws