Jamal Ben Saddik breekt hand: 'winnen was mijn enige optie en dat deed ik' Nieuws
Nieuws

Jamal Ben Saddik breekt hand: 'winnen was mijn enige optie en dat deed ik'

Jamal Ben Saddik breekt hand: 'winnen was mijn enige optie en dat deed ik'
Jamal Ben Saddik breekt hand: 'winnen was mijn enige optie en dat deed ik'

Jamal Ben Saddik brak zijn hand in het tweede gevecht van het achtman toernooi van GLORY in Rotterdam. Hij liet zich daardoor echter niet uit het veld slaan, zette door en won.

Op Instagram bedankte Ben Saddik zijn fans voor hun onvoorwaardelijk steun. De vechter die zijn portie tegenspoed in het leven heeft gehad putte zijn kracht onder andere uit de steun van zijn achterban.

Beste fans; "Het was een seizoen dat ons eraan herinnerde hoe onvoorspelbaar en fysiek veeleisend dit spel kan zijn."

Doorbijter

"Dit toernooi is er een die we nog lang zullen onthouden. Het bracht ons een reis die niemand had kunnen voorspellen. Na het breken van mijn hand in het tweede gevecht van het toernooi, moest ik opnieuw tegenspoed ervaren. "

" Velen worden geraakt door tegenspoed, ze vallen naar beneden en komen nooit meer omhoog, terwijl sommigen door tegenslag gaan en hun ware zelf ontdekken. Een plek waar ik eerder ben geweest … en overwinnen was mijn enige optie en dat deed ik … "

Steun

" Dank je, fans, voor de ongelooflijke manier waarop jullie mij dit jaar gesteund hebben. Ik heb het elke dag gevoeld. Je zijn de beste fans die een atleet zou kunnen hebben, en namens mijn team beloven we om alles te doen wat we kunnen om een Heavyweight Championship-titel na te streven en ervoor te zorgen dat jullie altijd trots kunnen zijn en Jamal Ben Saddik, jullie broer, te noemen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws