Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Ilias Ennahachi: ‘Ik pak de ONE Championship wereldtitel’

Ilias Ennahachi: ‘Ik pak de ONE Championship wereldtitel’

Ilias Ennahachi: 'Ik pak de ONE Championship wereldtitel'

Vrijdag 16 augustus maakt de Nederlands-Marokkaan zijn debuut bij ONE Championship tegen Petchdam Petchyindee Academy.

Dat hij gaat winnen daar is Ennahachi van overtuigd, hij is van mening dat zijn stijl zal leiden tot een wereld titel-debuut winst. Voor zijn eerste optreden bij ONE Championship staat de Nederlands-Marokkaan in de headliner en krijgt hij de gelegenheid zijn vaardigheden te tonen tegen de beste vlieggewicht kickbokser ter wereld.

Ennahachi is misschien een nieuwkomer bij ’s werelds grootste vechtsport organisatie, maar zijn onmiddellijke kans op de ONE Flyweight Kickboxing World Title is volledig verdiend. Een uitstekend 34-3 record, dat heeft ook geleid tot 13 overwinningen door middel van knock-out zijn feiten waar men niet omheen kan.

Ander soort vechter

Bovendien heeft hij zes kickboks wereldtitels in bezit. Hij is een viervoudig Enfusion-wereldkampioen, een eenmalig Blade-wereldkampioen en een eenmalig WFL-wereldkampioen. “Ik vecht voor de Wereldtitel bij ONE … hoe leuk zou het zijn om dat te winnen in mijn debuut. Het lijkt erop dat [ONE] me respecteert, en dat is een geweldig gevoel, ”zegt Ennahachi.

ZIE OOK >> Ilias Ennahachi in titelgevecht bij ONE FC

“In vergelijking met anderen in ONE Championship zijn mijn beweeglijkheid en stijl anders. Je kunt mijn stijl niet met iemand anders vergelijken. Ik ben een ander soort vechter, “legt hij uit. Ik heb veel vertrouwen in dit gevecht omdat ik er 100% zeker van ben dat niemand harder traint dan ik.”

Bekijk ook

Top kickbokser Ismael Londt maakt super comeback (video)

Hij keerde zaterdagavond terug na een langdurige afwezigheid, kickboks gigant Ismael Londt en met succes. ...

Marat Grigorian behoudt GLORY wereldtitel in China

Tijdens het GLORY 73 event in Shenzhen China verdedigde Marat Grigorian voor de tweede keer binnen korte tijd met succes zijn lichtgewicht GLORY wereldtitel tegen Elvis Gashi.

GELANCEERD: Kickbokser beland op jury tafel (video)

Dat was een gevaarlijke actie