‘Ik pak wat van mij is’: Jacht op Glory titel geopend – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Ik pak wat van mij is’: Jacht op Glory titel geopend

‘Ik pak wat van mij is’: Jacht op Glory titel geopend

'Ik pak wat van mij is': Jacht op Glory titel geopend

Donovan Wisse staat op 17 juli tegenover Yousri Belgaroui op het Glory 78 evenement in Ahoy Rotterdam. De Surinaamse knokker is vastbesloten de middengewicht titel te claimen, die vacant werd gesteld door voormalig kampioen Alex Pereira die zelf de lichtzwaargewicht titel zal verdedigen tegen Artem Vakhitov.

Op twitter maakte Wisse zijn nieuwe contract ondertekening met Glory bekend, de vechter is een van de velen die door de coronapandemie op de reservebank terecht kwam. Belgaroui echter bleef niet stil zitten en vocht een in het MMA. Bij UAE Warriors Arabia op 22 januari dit jaar versloeg Belagroui zijn rivaal Badreddine Diani.

Ik ben er klaar voor

Dat de wedstrijd tussen Wisse en Belagroui een van de toppers zal zijn op het evenement is vooraf al duidelijk. Twee hongerige vechters die het Glory goud al ruiken. Op twitter zegt Wisse; ,,Ik heb net een nieuw contract getekend met Glory. Er is veel positieve verandering op mijn pad, wat me ertoe aanzet om me aan te passen. Zodat ik aan de vereisten kan voldoen om alles te ontvangen wat al van mij is. Mijn toekomst ziet er rooskleurig uit en ik ben er klaar voor”, schrijft Wisse.

Belgaroui is een taaie tegenstander die zich echter niet zomaar aan de kant zal laten zetten door Wisse. Zijn laatste twee partijen won de Tunesische-Nederlander, maar kreeg ook een aantal verliezen voor zijn kiezen. Echter zijn prestaties in het MMA laten zien dat hij een kracht is om rekening mee te houden.

Wisse heeft slechts 1 verlies geleden bij Glory en heeft bewezen volhardend te zijn. Dat Wissen en Belgaroui nu de kans krijgen om voor de Glory middengewicht titel is niet alleen voor beiden een geschenk uit de hemel. Het zal zeker de middengewicht divisie op scherp zetten waar nog een aantal topvechters in acteren.

Bekijk ook

Fury wil tegen UFC’er Ngannou vechten met MMA-handschoenen

Er werd gespeculeerd dat Fury op een dag de uitdaging van een MMA-gevecht zou aangaan.

‘Menselijke raket’: UFC-ster McGregor in topconditie

Conor McGregor bereidt zich in Californië voor op zijn gevecht met Dustin Poirier

Compleet boks event afgelast door Covid-19 bij kampioen Teofimo Lopez

De undercard van de wedstrijd, die op Triller zou worden getoond, is ook afgelast.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page