HET LEVEN GAAT VERDER: GLORY Kickboxing supergevecht in de maak Nieuws
Nieuws

HET LEVEN GAAT VERDER: GLORY Kickboxing supergevecht in de maak

HET LEVEN GAAT VERDER: GLORY Kickboxing supergevecht in de maak
HET LEVEN GAAT VERDER: GLORY Kickboxing supergevecht in de maak

Al lijkt alles stil te staan in de vechtsportwereld, toch vindt er achter de schermen van alles plaats.

Zo ook bij GLORY kickboxing die al haar events voorlopig even in de koelkast moest zetten door de heersende coronavirus pandemie. Echter blijkt dat er een super gevecht in de maak is tussen kampioen Cedric Doumbé en Artur Kyshenko.

Kyshenko onthulde gisteren in een Q&A op Instagram met voormalig kickbokser Gago Drago, dat hij momenteel in gesprek is met GLORY voor een Superfight tegen de huidige kampioen weltergewicht Doumbe. Hij sprak ook over zijn toekomstplannen in het boksen.

Bokswedstrijd in het water gevallen

De kickbokser zei dat zijn pro-bokswedstrijd van 4 mei werd geannuleerd. Hij zou Doumbe bevechten, maar GLORY vraagt hem om een multi-fight deal te tekenen. Wanneer de partij tussen Kyshenko en Doumbé plaats zal vinden lijkt afhankelijk van de situatie omtrent het coronavirus.

Duidelijk is wel dat het geen titelgevecht zal zijn want er werd gesproken over een gevecht in de GLORY superfight series.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws