Hesdy wil 3e gevecht met Badr: 'Kom met een datum' Nieuws
Nieuws

Hesdy wil 3e gevecht met Badr: 'Kom met een datum'

Hesdy wil 3e gevecht met Badr: 'Kom met een datum'

Hesdy Gerges ziet een derde gevecht met Badr Hari wel zitten. Via Instagram in een throwback post schrijft Hesdy dat een datum het enige dat nodig is. De fans zouden het immers graag nog eens zien, volgens de sympathieke Hesdy.

Onze collega's van Sportnieuws waren zo alert de uitdaging te spotten op Insta. In de post herdenkt Hesdy zijn wedstrijd tegen Badr op 29 mei 2010, het gevecht was weliswaar niet bij Glory maar bij It's showtime de voorloper van de organisatie. Badr liep tegen een diskwalificatie aan doordat hij de op de grond liggende Hesdy trapte.

Driemaal is scheepsrecht

In maart 2018 vochten Hesdy en Badr een herkansing uit dien eerste instantie eindigde in een verlies voor Hesdy. Echter werd Badr beschuldigd van doping gebruik en werd de wedstrijd een 'no contest'. Maar een derde gevecht zou alles recht kunnen trekken.

Op Insta zegt Hesdy ondermeer dat er een datum nodig is. En dat als Badr de Pool Wrzosek op 17 juli heeft bevochten hij graag daarna aansluit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws