Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Hesdy Gerges vrijuit: ‘niet schuldig aan doping gebruik’

Hesdy Gerges vrijuit: ‘niet schuldig aan doping gebruik’

Hesdy Gerges: 'ik overwoog te stoppen met vechten'

Vandaag publiceerde Hesdy Gerges een bericht op Instagram, waarmee hij aangeeft niet schuldig te zijn bevonden aan dopinggebruik tijdens zijn kickboks wedstrijd tegen Badr Hari.

“Beste mensen,  Ik heb zo juist het hoofd juridische zaken van de doping autoriteiten gesproken via de telefoon. Ik had namelijk een mail gekregen van hem dat mijn zaak lang geduurd heeft maar ze uiteindelijk hebben besloten omdat NIEMAND mij kan beschuldigen van doping gebruik! Ook de dopingautoriteiten niet! ” Schrijft Gerges op zijn Instagram.

LEES OOK: GLORY vechters betrapt op doping

“Er is een NIET prestatie bevorderend stofje gevonden in mijn urine maar verder waren AL mijn waardes gewoon prima op pijl. Ik moest iets tekenen dat ik akkoord ga met het sanctie voorstel namelijk een “waarschuwing” in eerste instantie wou ik dat niet tekenen omdat ik geen schuld wou bekennen voor iets dat ik niet gedaan heb. “

Zwartmakerij

Na uitvoerig gesprek met deze man van de doping autoriteiten zijn we overeengekomen om te tekenen maar wel met toezegging dat niemand mij kan beschuldigen van doping gebruik en ook de dopingautoriteiten niet! Dus al die media die mij maanden geleden zwart hebben proberen te maken pak dit even op en publiceer het ook even net zo groot als het slechte nieuws wat jullie publiceerden stelletje ratten! “

“Ik ben nooit geschorst of gestraft geweest en nog steeds niet en gaat ook nooit gebeuren want ik heb niks gebruikt! Glory kickboxing wanneer gaan we de uitslag terug draaien met winst voor mij? ” Ook Badr Hari wordt beschuldigt van het gebruik van doping, of hij ook bericht heeft gekregen van de doping autoriteit is niet bekend, noch de uitslag.

Dit bericht bekijken op Instagram

Beste mensen, Ik heb zo juist het hoofd juridische zaken van de doping autoriteiten gesproken via de telefoon. Ik had namelijk een mail gekregen van hem dat mijn zaak lang geduurd heeft maar ze uiteindelijk hebben besloten omdat NIEMAND mij kan beschuldigen van doping gebruik! Ook de dopingautoriteiten niet! Er is een NIET prestatie bevorderend stofje gevonden in mijn urine maar verder waren AL mijn waardes gewoon prima op pijl. Ik moest iets tekenen dat ik akkoord ga met het sanctie voorstel namelijk een “waarschuwing” in eerste instantie wou ik dat niet tekenen omdat ik geen schuld wou bekennen voor iets dat ik niet gedaan heb. Na uitvoerig gesprek met deze man van de doping autoriteiten zijn we overeengekomen om te tekenen maar wel met toezegging dat niemand mij kan beschuldigen van doping gebruik en ook de dopingautoriteiten niet! Dus al die media die mij maanden geleden zwart hebben proberen te maken pak dit even op en publiceer het ook even net zo groot als het slechte nieuws wat jullie publiceerden stelletje ratten! Ik ben nooit geschorst of gestraft geweest en nog steeds niet en gaat ook nooit gebeuren want ik heb niks gebruikt! @glorykickboxing wanneer gaan we de uitslag terug draaien met winst voor mij? 😉. Osu! #FIGHTERHEART

Een bericht gedeeld door Hesdy Gerges (@hesdygerges) op

Bekijk ook

MMA-kampioen gooit 1 miljoen op tafel voor gevecht met UFC’s McGregor

Patricio Friere, Bellator MMA-kampioen deed een uitdaging van $ 1.000.000 tegen UFC-baas Dana White en ...

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun £ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page