Hesdy Gerges vrijuit: 'niet schuldig aan doping gebruik' Nieuws
Nieuws

Hesdy Gerges vrijuit: 'niet schuldig aan doping gebruik'

Hesdy Gerges vrijuit: 'niet schuldig aan doping gebruik'
Hesdy Gerges vrijuit: 'niet schuldig aan doping gebruik'

Vandaag publiceerde Hesdy Gerges een bericht op Instagram, waarmee hij aangeeft niet schuldig te zijn bevonden aan dopinggebruik tijdens zijn kickboks wedstrijd tegen Badr Hari.

"Beste mensen, Ik heb zo juist het hoofd juridische zaken van de doping autoriteiten gesproken via de telefoon. Ik had namelijk een mail gekregen van hem dat mijn zaak lang geduurd heeft maar ze uiteindelijk hebben besloten omdat NIEMAND mij kan beschuldigen van doping gebruik! Ook de dopingautoriteiten niet! " Schrijft Gerges op zijn Instagram.

LEES OOK: GLORY vechters betrapt op doping

"Er is een NIET prestatie bevorderend stofje gevonden in mijn urine maar verder waren AL mijn waardes gewoon prima op pijl. Ik moest iets tekenen dat ik akkoord ga met het sanctie voorstel namelijk een “waarschuwing” in eerste instantie wou ik dat niet tekenen omdat ik geen schuld wou bekennen voor iets dat ik niet gedaan heb. "

Zwartmakerij

Na uitvoerig gesprek met deze man van de doping autoriteiten zijn we overeengekomen om te tekenen maar wel met toezegging dat niemand mij kan beschuldigen van doping gebruik en ook de dopingautoriteiten niet! Dus al die media die mij maanden geleden zwart hebben proberen te maken pak dit even op en publiceer het ook even net zo groot als het slechte nieuws wat jullie publiceerden stelletje ratten! "

"Ik ben nooit geschorst of gestraft geweest en nog steeds niet en gaat ook nooit gebeuren want ik heb niks gebruikt! Glory kickboxing wanneer gaan we de uitslag terug draaien met winst voor mij? " Ook Badr Hari wordt beschuldigt van het gebruik van doping, of hij ook bericht heeft gekregen van de doping autoriteit is niet bekend, noch de uitslag.

Dit bericht bekijken op Instagram

Beste mensen, Ik heb zo juist het hoofd juridische zaken van de doping autoriteiten gesproken via de telefoon. Ik had namelijk een mail gekregen van hem dat mijn zaak lang geduurd heeft maar ze uiteindelijk hebben besloten omdat NIEMAND mij kan beschuldigen van doping gebruik! Ook de dopingautoriteiten niet! Er is een NIET prestatie bevorderend stofje gevonden in mijn urine maar verder waren AL mijn waardes gewoon prima op pijl. Ik moest iets tekenen dat ik akkoord ga met het sanctie voorstel namelijk een “waarschuwing” in eerste instantie wou ik dat niet tekenen omdat ik geen schuld wou bekennen voor iets dat ik niet gedaan heb. Na uitvoerig gesprek met deze man van de doping autoriteiten zijn we overeengekomen om te tekenen maar wel met toezegging dat niemand mij kan beschuldigen van doping gebruik en ook de dopingautoriteiten niet! Dus al die media die mij maanden geleden zwart hebben proberen te maken pak dit even op en publiceer het ook even net zo groot als het slechte nieuws wat jullie publiceerden stelletje ratten! Ik ben nooit geschorst of gestraft geweest en nog steeds niet en gaat ook nooit gebeuren want ik heb niks gebruikt! @glorykickboxing wanneer gaan we de uitslag terug draaien met winst voor mij? ?. Osu! #FIGHTERHEART

Een bericht gedeeld door Hesdy Gerges (@hesdygerges) op

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws