Hesdy Gerges gaat los: 'Hé Rico fuck you' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Hesdy Gerges gaat los: ‘Hé Rico fuck you’

Hesdy Gerges gaat los: ‘Hé Rico fuck you’

Hesdy Gerges: 'Hé Rico fuck you'

Hesdy Gerges heeft niets te maken met wat Rico Verhoeven over hem zegt of denkt. Tijdens de persconferentie vanmiddag werd duidelijk dat het kwade bloed nog lang niet is weg gestroomd.

De spanning tussen Verhoeven en Gerges was niet minder dan tijdens hun woordenwisseling in december 2019. Daar werd Gerges door Verhoeven bestempelt als een pannenkoek.

Oorlog en slopen

Op de vraag hoe de verhouding nu is tussen Verhoeven en hemzelf was Gerges duidelijk. ,,Het interesseert mij geen reet wat Rico zegt”, zei Gerges. Hiermee antwoordende op het feit dat Verhoeven hem afdeed als de mindere vechter. ,,Ik kom daar om te slopen en oorlog te voeren, dat weet Rico en ik ga het hem heel zwaar maken.”

Tijdens de persconferentie werd ook duidelijk dat de wrijving tussen beide flink aanwezig is. Het kwam zelfs tot een heuse trashtalk. Al was deze gematigd.

Fuck you

Echter bij de afsluiting zorgde Gerges nog voor een verrassing en vroeg aan de host Mark Schaaf of hij nog iets mocht zeggen. Er kwam een korte maar krachtige boodschap. ,, Hé Rico Fuck you”, vanuit Gerges. Verhoeven deed dit af als aandacht trekkerij. Maar de toon lijkt gezet.

Volgende week 30 januari is het dan zover. Dan zal de bittere vete uitgevochten worden. GLORY opende vandaag de verkoop voor de online Pay Per views voor het evenement. Verwacht wordt dat deze een groot aantal fans zal trekken.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

SUKKELS! MMA-gevecht tijdens AEW worstelevenement onder vuur

In de aflevering van AEW Dynamite van vorige week nam Jake Hager het op tegen Wardlow in een MMA regels kooigevecht

Gemiste kans! ‘McGregor had MMA-vechters kunnen helpen’

McGregor heeft ervoor gekozen om dat niet te doen

Topvechter blij met GROTE BEK Jake Paul: ‘Daar hebben wij wat aan’

Randy Couture, voormalig topvechter zegt dat hij blij verrast is dat Jake Paul de aanval ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page