Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Hesdy Gerges: ‘Badr we hadden iets recht te zetten’

Hesdy Gerges: ‘Badr we hadden iets recht te zetten’

Badr Hari tekende eerder deze week en nieuw exclusief contract met GLORY Kickboxing.

Wat voor sommige als een verrassing kwam, was voor andere een langverwacht vervolg voor Badr, dit om onverrichter zaken recht te kunnen zetten zoals een rematch met wereldkampioen Rico Verhoeven.

Een rematch tussen Badr Hari en Hesdy Gerges zal niet meer plaatsvinden. Zowel Gerges als Badr werden beschuldigd van doping gebruik tijdens hun laatste gevecht. Gerges verliet GLORY en stapte over naar Bellator MMA. Via Instagram deed Gerges daar vandaag een uitspraak over:

Onafgemaakte business

“Het was goed om de ring voor de tweede keer met je te delen, Het is triest dat we het niet goed af hebben kunnen maken. Nu hebben we één overwinning voor mij op een manier die ik niet leuk vind. En een ongeldig verklaarde wedstrijd op een manier die ik niet leuk vind. “

“Voor mij was het iets dat we recht moesten zetten en dat is nu nog steeds niet gedaan en ik denk niet dat het opnieuw zal gebeuren … Hoe dan ook, ik wens je het beste met je nieuwe contract … Veel geluk! Osu!

ZIE OOK >> Badr Hari tekent exclusief contract bij GLORY

De doping zaak ligt inmiddels achter Gerges en Badr. Gerges kwam weg met een waarschuwing omdat bleek dat hij niet opzettelijk had gebruikt. Badr kreeg een schorsing opgelegd en mag niet eerder dan december dit jaar naar de ring terugkeren.

Bekijk ook

ONE FC Wereldkampioen kickboksen Regian Eersel terug in Nederland

Regian Eersel zette een top prestatie neer in Singapore vrijdag 17 mei, door kickboks legende Nieky Holzken te verslaan.

GLORY 66 Parijs: Mohammed Jaraya vs Stoyan Koprivlenski

Op 22 juni 2019 staat GLORY 66 Parijs gepland, over de fightcard is nog niet veel bekend.

Nieky Holzken na verlies tegen Regian Eersel: ‘Ik kom terug’

Tijdens het ONE Championship Enter the Dragon even vrijdag verloor Nieky Holzken van Regian Eersel.

REGIO NIEUWS UITGELICHT