Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Hesdy Gerges: ‘Badr we hadden iets recht te zetten’

Hesdy Gerges: ‘Badr we hadden iets recht te zetten’

Badr Hari tekende eerder deze week en nieuw exclusief contract met GLORY Kickboxing.

Wat voor sommige als een verrassing kwam, was voor andere een langverwacht vervolg voor Badr, dit om onverrichter zaken recht te kunnen zetten zoals een rematch met wereldkampioen Rico Verhoeven.

Een rematch tussen Badr Hari en Hesdy Gerges zal niet meer plaatsvinden. Zowel Gerges als Badr werden beschuldigd van doping gebruik tijdens hun laatste gevecht. Gerges verliet GLORY en stapte over naar Bellator MMA. Via Instagram deed Gerges daar vandaag een uitspraak over:

Onafgemaakte business

“Het was goed om de ring voor de tweede keer met je te delen, Het is triest dat we het niet goed af hebben kunnen maken. Nu hebben we één overwinning voor mij op een manier die ik niet leuk vind. En een ongeldig verklaarde wedstrijd op een manier die ik niet leuk vind. “

“Voor mij was het iets dat we recht moesten zetten en dat is nu nog steeds niet gedaan en ik denk niet dat het opnieuw zal gebeuren … Hoe dan ook, ik wens je het beste met je nieuwe contract … Veel geluk! Osu!

ZIE OOK >> Badr Hari tekent exclusief contract bij GLORY

De doping zaak ligt inmiddels achter Gerges en Badr. Gerges kwam weg met een waarschuwing omdat bleek dat hij niet opzettelijk had gebruikt. Badr kreeg een schorsing opgelegd en mag niet eerder dan december dit jaar naar de ring terugkeren.

Bekijk ook

Cedric Doumbe: ‘Ik sla Murthel Groenhart knock-out’

Afgelopen week maakte GLORY Kickboxing bekend dat Cedric Doumbe en Murthel Groenhart elkaar wederom zullen treffen.

Rico Verhoeven: ‘Klaar of niet, ik kom er aan’

Het aftellen is begonnen voor wat het grootste gevecht in de vaderlandse kickboks geschiedenis wordt genoemd, Rico vs Badr.

Roel Mannaart verdedigt K-1 Kickboks wereldtitel in Japan

Vandaag maakte de K-1 WGP organisatie in Japan bekend, dat regerend K-1 zwaargewicht kampioen Roel Mannaart zijn titel zal verdedigen tegen de Engelsman Chris Bradford.