'Gratis'! Glory kickboksen kijken vanavond: Dat doe je hier Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Gratis'! Glory kickboksen kijken vanavond: Dat doe je hier

'Gratis'! Glory kickboksen kijken vanavond: Dat doe je hier

Vanavond staat het Glory 78 Kickboxing evenement op het programma in Ahoy, Rotterdam. De headliner is tussen Badr Hari en Arkadiusz Wrzosek. En je kunt gratis kijken via een officiële Glory stream om 18:00 uur op deze pagina.

Er is al lang gesproken over het gevecht tussen Badr en Wrzosek, vanavond gaat het dan gebeuren. Beide vechters staan in het hoofdprogramma waar nog een aantal topgevechten gepland staan. De KO-specialist Alex Pereira verdedigt zijn titel tegen de Russische Artem Vakhitov.

Gratis kijken

Naast deze twee spectaculaire gevechten staat GLORY 78 bomvol geweldige partijen. En er is goed nieuws voor de kickboks fans, het voorprogramma is gratis en voor niks te bekijken. Voor het hoofdprogramma kun je een online ticket kopen. Denk nou niet, waarom alleen het voorprogramma en dat zal wel niks zijn. Want ook daar staan een aantal topvechters tegenover elkaar.

HOOFDPROGRAMMA KIJKEN KLIK HIER!

Twee extra titelgevechten staan op het spel. Donovan Wisse en Yousri Belgaroui krijgen de kans om te vechten om de onbetwiste middengewicht-titel. In een herkansing waarbij Wisse van Belgaroui won in mei 2019. In de lichtgewicht divisie staat Tyjani Beztati tegenover Elvis Gashi voor de vacante lichtgewicht titel van Glory.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws