Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickboks legende Peter Aerts: ‘Vriendjespolitiek bij GLORY’

Kickboks legende Peter Aerts: ‘Vriendjespolitiek bij GLORY’

Kickboks legende Peter Aerts: 'Vriendjespolitiek bij GLORY'
Peter Aerts (L) en ONE FC CEO Chatri Sityodtong (R)

Hij is een van de grootste kickboks legendes ter wereld, Peter Aerts en hij steekt zijn mening niet onder stoelen of banken als het om de sport gaat.

Grote successen boekte Peter Aerts in de hoogtij dagen van de K-1 in Japan, het land waar hij nog steeds gezien wordt als een van de goden van het kickboksen. Aerts was gast tijdens het 100ste event van de Aziatische grootmacht op vechtsport gebied, ONE Championship welke gehouden werd in Japan.

ONE is de snelst groeiende vechtsport organisatie ter wereld die volgens insiders nog wel eens de grootste kan worden, de organisatie opgericht en geleid door Chatri Sityodtong, blaast haar hete adem in de nek van de gevestigde orde zoals de UFC bij het MMA-vechten en GLORY kickboxing als het kickboksen betreft.

Alleen maar vriendjes

“Aan deze organisatie kan Glory niet tippen. De winnaar van het kickbokstoernooi, Giorgio Petrosyan, won een recordbedrag van 1 miljoen dollar”, aldus Aerts. ONE contracteert de beste vechters ter wereld, bij GLORY is het allemaal vriendjespolitiek. Het was leuk om een groot aantal oude bekenden te treffen. Ik heb het altijd wel naar mijn zin in Japan,”zegt Aerts tegen de Telegraaf.

De Aziatische organisatie heeft zijn pijlen gericht op Europa, er wordt achter de schermen dan ook hard gewerkt aan een stap, ook richting ons land. Inmiddels heeft ONE een groot aantal Nederlandse vechters aan boord. Ongetwijfeld zal Aerts een grote rol kunnen spelen bij de komst van ONE naar Europa.

Bekijk ook

🎥 | BOKSVIDEO STERKSTE MAN EDDIE HALL: ‘Ik train om te vernietigen’

Volgend jaar zien we Eddie Hall vs Hafthor Bjornsson ‘The Mountain’ in een boksring en ...

TOCH MMA-GEVECHT? Mike Tyson traint met MMA-legende

Mike Tyson gaat een comeback maken en is daar voor in training. Hij is in ...

🎥 | Uitdager bokslegende Mike Tyson maakt eigen promo video

Uitdager Tito Ortiz bracht afgelopen week een promo video uit voor een potentieel gevecht tegen ...