Glory zet 'KO' koningen Plazibat en McSweeney tegenover elkaar Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory zet 'KO' koningen Plazibat en McSweeney tegenover elkaar

Glory zet 'KO' koningen Plazibat en McSweeney tegenover elkaar

Anthony Plazibat en James McSweeney staan tijdens Glory Collision 3 op 23 oktober in het Gelredome tegenover elkaar. Eerder vandaag werd bekend dat voormalige UFC'er McSweeney ingelijfd is door de kickboks organisatie.

Het Collision 3 evenement met als headliner Glory kampioen Rico Verhoeven die zijn titel verdedigd tegen MMA-legende Alistair Overeem, heeft er alles van een topper te worden. Naast de reeds goed gevulde vechtkaart zijn nu dus ook zwaargewichten Plazibat en McSweeney toegevoegd.

Spektakel

Plazibat stond 4 september nog in de ring tijdens Glory 78 waar hij Tarik Khbabez versloeg op knock-out. Ook de Brit McSweeney staat bekend om zijn KO vermogen. Met de matchup zet Glory dus twee echte KO koningen tegenover elkaar, spektakel gegarandeerd.

McSweeney is een goede vriend van Overeem en trainde de afgelopen samen met hem ter voorbereiding op hun komende wedstrijden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws