GLORY UPDATE: Gökhan Saki en online PPV verkoop record
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY UPDATE: Gökhan Saki en online PPV verkoop record

GLORY UPDATE: Gökhan Saki en online PPV verkoop record

GLORY UPDATE: Gökhan Saki en PPV verkoop record

De geruchtenmolen draait volop na de aankondiging dat kickbokslegende Gökhan Saki niet langer onder contract zou staan bij de UFC. De topvechter plaagt een terugkeer naar het kickboksen. En GLORY zou de organisatie zijn waarnaar hij terug zou keren.

Alhoewel het allemaal nog geruchten zijn dat Saki een terugkeer maakt naar het kickboksen. Is de kans aanwezig dat hij terugkeert naar zijn oude werkgever GLORY. Reden voor onze redactie om contact op te nemen met de organisatie.

Saki poste op Instagram een foto met bokshandschoenen aan met de de tekst ‘de volgende stap’. Echter kan GLORY geen uitsluitsel geven op de vraag of Saki terugkeert. Het antwoordt is kort maar duidelijk; ,,Mocht dat het geval zijn dan zullen jullie het wel horen”, aldus de reactie eerder vandaag.

PPV record verbroken

Het blijft dus nog even spannend wat de volgende stap van Saki zal zijn. Ook stelde wij de vraag hoe de verkoop van de online PPV’s voor het evenement is verlopen van 30 januari. Daar had GLORY een aantal top gevechten inclusief en 4 man toernooi met Rico Verhoeven op het programma.

De online PPV verkoop liep tegen wat problemen aan en zelfs GLORY topman Scott Rudmann riep op of via een andere weg de PPV’s te kopen. De exacte verkoop cijfers zal GLORY niet naar buiten brengen werd ons medegedeeld. Wel melde men dat het records heeft verbroken. Wat goed nieuws is en er vast voor zal zorgen, dat er nieuwe GLORY evenementen aan zullen komen dit jaar.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Rematch Nabiyev vs Semeleer! 'Laat ze nog een keer vechten'

Rematch Nabiyev vs Semeleer! ‘Laat ze nog een keer vechten’

Vrijwel direct bood Semeleer....

Jake Paul biedt UFC's Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

Jake Paul biedt UFC’s Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

De inzet is $ 1 miljoen als Pimblett wint

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! 'Rolls Royce als bonus'

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! ‘Rolls Royce als bonus’

Het is duidelijk dat de PFL wil dat Cris Cyborg

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page