Schuld GLORY Kickboxing in Nederland opgelopen tot 2.5 miljoen Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Schuld GLORY Kickboxing in Nederland opgelopen tot 2.5 miljoen

Schuld GLORY Kickboxing in Nederland opgelopen tot 2.5 miljoen
Schuld GLORY Kickboxing in Nederland opgelopen tot 2.5 miljoen

Volgens informatie verkregen door MMADNA heeft GLORY Kickboxing in Nederland een schuld van 2.5 miljoen euro. De schuldeisers zijn nog steeds niet betaald.

Recentelijk werd Glory Sports International, het moederbedrijf van GLORY Kickboxing onder curatele gesteld vanuit Singapore. Eerder melden wij al dat het bedrijf al een aantal jaren in de min staat. MMADNA.nl heeft de handen weten te leggen op documenten die de schuldenlast in Nederland verklaren.

RES Events een BV die onderdeel is van GLORY heeft de last van de Nederlandse schuldeisers aan zich hangen. Het is inmiddels geen geheim dat enkele dienstverleners die samenwerkten met GLORY nog grote bedragen krijgen van de organisatie.

Harde kluif

Een doorstart van GLORY Kickboxing wordt verwacht, doordat Pierre Andurand een van de hoofd investeerders er een aantal miljoenen in zal pompen. De vraag blijft echter of de schuldeisers in Nederland alsnog betaald worden. Een aantal van het heeft volgens bronnen al aangegeven niet meer met GLORY te willen samenwerken.

Als GLORY een doorstart wil maken waar ook Nederland in wordt meegenomen is de vraag hoe. Ook is niet bekend of de deal met TALPA voor de uitzendrechten in tact zal blijven. Kortom er is nog veel mist rondom GLORY, waarvan gehoopt wordt dat deze positief optrekt. Verwacht wordt dat GLORY snel naar buiten komt met nieuws.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws