Schuld GLORY Kickboxing in Nederland opgelopen tot 2.5 miljoen
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Schuld GLORY Kickboxing in Nederland opgelopen tot 2.5 miljoen

Schuld GLORY Kickboxing in Nederland opgelopen tot 2.5 miljoen

Schuld GLORY Kickboxing in Nederland opgelopen tot 2.5 miljoen

Volgens informatie verkregen door MMADNA heeft GLORY Kickboxing in Nederland een schuld van 2.5 miljoen euro. De schuldeisers zijn nog steeds niet betaald.

Recentelijk werd Glory Sports International, het moederbedrijf van GLORY Kickboxing onder curatele gesteld vanuit Singapore. Eerder melden wij al dat het bedrijf al een aantal jaren in de min staat. MMADNA.nl heeft de handen weten te leggen op documenten die de schuldenlast in Nederland verklaren.

RES Events een BV die onderdeel is van GLORY heeft de last van de Nederlandse schuldeisers aan zich hangen. Het is inmiddels geen geheim dat enkele dienstverleners die samenwerkten met GLORY nog grote bedragen krijgen van de organisatie.

Harde kluif

Een doorstart van GLORY Kickboxing wordt verwacht, doordat Pierre Andurand een van de hoofd investeerders er een aantal miljoenen in zal pompen. De vraag blijft echter of de schuldeisers in Nederland alsnog betaald worden. Een aantal van het heeft volgens bronnen al aangegeven niet meer met GLORY te willen samenwerken.

Als GLORY een doorstart wil maken waar ook Nederland in wordt meegenomen is de vraag hoe. Ook is niet bekend of de deal met TALPA voor de uitzendrechten in tact zal blijven. Kortom er is nog veel mist rondom GLORY, waarvan gehoopt wordt dat deze positief optrekt. Verwacht wordt dat GLORY snel naar buiten komt met nieuws.

Bekijk ook

Breaking! Fury moet WBC-titel verdedigen tegen Whyte

De WBC heeft officieel opdracht gegeven

6 Vechters genoemd voor comeback McGregor (video)

Nu de Ier weer volledig mobiel is

Oud-Kampioen (42) KO’t rivaal in shock comeback

42yr old former world title holder "Big Daddy" Lucas Browne (30-3, 26 KO's) with the ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page