Schuld GLORY Kickboxing in Nederland opgelopen tot 2.5 miljoen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Schuld GLORY Kickboxing in Nederland opgelopen tot 2.5 miljoen

Schuld GLORY Kickboxing in Nederland opgelopen tot 2.5 miljoen

Schuld GLORY Kickboxing in Nederland opgelopen tot 2.5 miljoen

Volgens informatie verkregen door MMADNA heeft GLORY Kickboxing in Nederland een schuld van 2.5 miljoen euro. De schuldeisers zijn nog steeds niet betaald.

Recentelijk werd Glory Sports International, het moederbedrijf van GLORY Kickboxing onder curatele gesteld vanuit Singapore. Eerder melden wij al dat het bedrijf al een aantal jaren in de min staat. MMADNA.nl heeft de handen weten te leggen op documenten die de schuldenlast in Nederland verklaren.

RES Events een BV die onderdeel is van GLORY heeft de last van de Nederlandse schuldeisers aan zich hangen. Het is inmiddels geen geheim dat enkele dienstverleners die samenwerkten met GLORY nog grote bedragen krijgen van de organisatie.

Harde kluif

Een doorstart van GLORY Kickboxing wordt verwacht, doordat Pierre Andurand een van de hoofd investeerders er een aantal miljoenen in zal pompen. De vraag blijft echter of de schuldeisers in Nederland alsnog betaald worden. Een aantal van het heeft volgens bronnen al aangegeven niet meer met GLORY te willen samenwerken.

Als GLORY een doorstart wil maken waar ook Nederland in wordt meegenomen is de vraag hoe. Ook is niet bekend of de deal met TALPA voor de uitzendrechten in tact zal blijven. Kortom er is nog veel mist rondom GLORY, waarvan gehoopt wordt dat deze positief optrekt. Verwacht wordt dat GLORY snel naar buiten komt met nieuws.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page