GLORY: 'Geen overhaaste conclusies over Jamal Ben Saddik' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

GLORY: 'Geen overhaaste conclusies over Jamal Ben Saddik'

GLORY: 'Geen overhaaste conclusies over Jamal Ben Saddik'

Jamal Ben Saddik kwam vandaag in het nieuws door operatie Sky ECC. De Belgische Justitie deed invallen samen met collega's in andere landen omtrent de versleutel telefoons en diensten.

Bekend werd dat Ben Saddik was opgepakt voor het resellen van de mobiele dienst was opgepakt. De dienst waar onder andere criminelen onderling berichten mee versturen.

Geen commentaar

Een vertegenwoordiger van GLORY Kickboxing, de vechtsportbond waar Ben Saddik onder contract staat, meldt ons desgevraagd geen overhaaste conclusies te willen trekken. ,,Nee niemand kan er commentaar op geven. We weten net zoveel als iedereen. Advocaat heeft geheimhoudingsplicht, dus wij moeten ook eerst maar afwachten. Wij willen geen overhaaste conclusies trekken", aldus de woordvoerder.

Het is onderzoek is gaande en het zal nog moeten blijken hoe en of de topkickbokser bij de zaak betrokken is. De advocaat van Ben Saddik zegt dat het in ieder geval niet drugs gerelateerd is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws