GLORY 64 Strasbourg: Veel Nederlandse vechters op de kaart Nieuws
Nieuws

GLORY 64 Strasbourg: Veel Nederlandse vechters op de kaart

GLORY 64 Strasbourg: Veel Nederlandse vechters op de kaart
GLORY 64 Strasbourg: Veel Nederlandse vechters op de kaart

GLORY Kickboxing heeft vandaag bekendgemaakt dat de organisatie op zaterdag 9 maart naar Frankrijk zal terugkeren met GLORY 64 Strasbourg. De Strasburg Rhénus Sport arena zal gastheer zijn voor een langverwachte rematch tussen de top twee super bantamweights Anissa Meksen en Jady Menezes.

De twee vechters ontmoetten elkaar al eerder tijdens GLORY 61 in New York, waar Meksen als winnaar uit de bus kwam. Van Soest was GLORY's eerste super bantamgewicht-kampioen.

Van Soest won vier keer voordat zij in 2017 haar titel verloor aan Meksen bij GLORY 48 New York. Nu gerangschikt als de nummer 1 van de divisie, heeft Van Soest de mogelijkheid om deze smet op GLORY-record te wissen door Meksen te verslaan.

Nederlandse onderonsjes

Michael Duut zal het tegen het 20-jarige Nederlands-Surinaamse kickboks talent Donegi Abena opnemen, deze is momenteel nummer 2 in de lichtgewicht zwaargewicht divisie.

LEES OOK: Badr Hari de ring in tijdens GLORY 64 Strasbourg

De Nederlands-Turkse Ertugrul Bayrak schoot in de middengewicht ranglijst omhoog nadat hij de eerder ongeslagen Donovan Wisse in zijn GLORY-debuut versloeg. Bayrak vecht in Strasbourg tegen de Duitse Jakob Styben..

Esma Hasshass

Op super bantamgewicht, zal de voormalige titel uitdager Esma Hasshass het opnemen tegen de Koreaanse Jiwaen Lee. Geruchten gaan dat ook Badr Hari acte de presence zal geven in Strasbourg.

Echter is hier nog niet officieel over bericht, er zullen nog een aantal gevechten worden aangekondigd in de aankomende periode. Wellicht dat daar een superlicht met Badr nog wordt verwacht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws