Enfusion Glorious Heroes Groningen: 'top gevechten en wereldtitel voor Sarel de Jong' Nieuws
Nieuws

Enfusion Glorious Heroes Groningen: 'top gevechten en wereldtitel voor Sarel de Jong'

Enfusion Glorious Heroes Groningen: 'top gevechten en wereldtitel voor Sarel de Jong'
Enfusion Glorious Heroes Groningen: 'top gevechten en wereldtitel voor Sarel de Jong'

Het Martini plaza in Groningen was vanavond de plek om te zijn voor de kickboks fans in het noorden van het land. Het publiek werd getrakteerd op een ouderwets vechtsport event met een groot aantal top partijen.

Enfusion staat bekend om haar goed gevulde fight cards. Ook in Groningen kon men genieten van een aantal top partijen en een kwalificatie toernooi voor een plek in het €100.000,- toernooi in Abu Dhabi later dit jaar. Deze werd gewonnen door Marouan Toutouh die Regilio van den Ent uitschakelde. eerder op de avond versloeg van den Ent Paul Jansen op punten om een plek te verwerven voor de finale strijd. Toutouh, was te sterk voor Yassin Baitar.

Ook werd er gestreden om een heuse wereldtitel. Sarèl De Jong stond tegenover Samira Kovacevic, de winst ging naar De Jong die won via TKO in de 5e ronde. De Jong mag zich de nieuwe kampioen op -61kg noemen met de gewonnen Enfusion wereldtitel.

Superfight

De overige partijen waren zeker de moeite waard en er was dan ook flink wat vuurwerk te zien tussen de vechters. Een van de partijen die opviel was die tussen Amier Abdulahad en Damian Johansen (protege van Remy Bonjaski), de laatste verloor echter via TKO in de 2e ronde. Met Glorious Heroes zet Enfusion wederom een top event neer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws