Dodelijke KO roept vragen op! Kickboksen kan anders (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Dodelijke KO roept vragen op! Kickboksen kan anders (video)

Dodelijke KO roept vragen op! Kickboksen kan anders (video)

Beelden van een heftige knock-out waarbij een kickbokser half de ring uit wordt geslagen roept vragen op. Is het niet beter om kickbokswedstrijden in een MMA-kooi te houden?

Ongetwijfeld een geweldige KO, maar in de vechtsport scene rakelt deze flink wat discussie op. We zien een jonge kickbokser die na een rechterstoot gevolgd door een hoge trap knock-out gaat. De atleet klapt de ring uit en komt vervelend terecht.

Het is dat ring officials en de scheidsrechter de vechter opvangen anders zou deze flink gewond kunnen raken. Op social media zijn de commentaren niet van de lucht en wordt zelfs voorgesteld liever in een MMA-kooi te vechten. ,,Daar wordt je in ieder geval de ring niet uit gemept", is een van de suggesties.

,,De veiligheid die het de vechter biedt in het geval hij wordt uitgeschakeld is hoger. letsel of zelfs de dood kunnen volgen als je uit de ring wordt getrapt", reageert een ander. Toch zijn de fans het eens dat een knock-out het liefste is wat zijn zien bij een gevecht. Echter telt als eerste de veiligheid voor de vechters.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws