Dit is waarom Rico het gaat winnen van Jamal Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Dit is waarom Rico het gaat winnen van Jamal

Dit is waarom Rico het gaat winnen van Jamal

Jamal Ben Saddik gaat het weer net niet redden tegen Rico Verhoeven. Een Poll gehouden onder een groot aantal vecht fans geeft aan dat het er om zal spannen, maar Ben Saddik verliest.

Wij vroegen volgers van ons platform, hoe zij tegenover de komende wedstrijd tussen GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik staan. De respondenten werden verschillende vragen gesteld met als conclusie dat het er om zal spannen. Verhoeven zal 30 januari winnen maar niet gemakkelijk.

Geen makkie

Het zal erom spannen volgens de respondenten die werd gevraagd hoe de wedstrijd zal verlopen. Op de vraag of de clash via knock-out zal eindigen antwoordde 85% in het voordeel van de regerend kampioen. In welke ronde deze zou vallen: ronde 1 / 15% , ronde; 2 / 18%, ronde 3 / 52%. Ronde 4 en 5 haalde samen 9% voor een kans op de knock-out, 6% had geen mening.

Gevraagd of Ben Saddik het Verhoeven moeilijker zou maken dan in hun laatste ontmoeting waren de respondenten het 89% met elkaar eens. Het zal geen makkie worden voor de kampioen. Fans baseren hun mening vooral op de zichtbaarheid van beide kickboksers.

Onderbuik gevoel

Op de vraag 'Traint Rico volgens u harder dan Jamal?' antwoordde 76% met ja. Doorgevraagd waarop of dit is gebaseerd blijkt dat de respondenten vinden dat Verhoeven meer deelt over zijn trainingen. Dit geeft een beeld naar buiten dat er ook meer getraind wordt, wat natuurlijk niets zegt over de inspanningen van Ben Saddik.

Toch is er ook een groep respondenten die geloof blijven houden in Ben Saddik. 'Als Jamal toeslaat en Rico aan het wankelen brengt, in welke ronde zal dit volgens u zijn?", antwoordde 62% met ronde 2. Dit percentage wordt ingegeven door het feit dat Ben Saddik wellicht anders de wedstrijd in zal gaan. Wil aftasten hoe Verhoeven aan te pakken zonder al zijn energie in twee rondes op te gebruiken.

Batterij leeg

Uit de laatste keer dat beiden elkaar troffen bleek dat Verhoeven meer benzine in zijn tank had dan Ben Saddik. Door slim te vechten zijn reserves niet ineens op te gebruiken. 'Zal Rico winnen door zijn conditie'? 81% antwoordde hierop met ja.

Nu zeggen voorspellingen helemaal niets dat is wel gebleken uit eerdere Polls. Een feit is dat het 1-1 staat tussen Verhoeven en Ben Saddik. Het kan nog alle kanten op en zoals Verhoeven laatst nog zei "het is pas over bij de laatste bel". Of deze zal luiden voor de kampioen of zijn uitdager zal eind deze maand blijken.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/glory-kampioenvrouwelijke-vechters-worden-niet-als-gelijke-gezien/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws