COACH JAMAL BEN SADDIK: ‘We wachten al twee jaar op Rico’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / COACH JAMAL BEN SADDIK: ‘We wachten al twee jaar op Rico’

COACH JAMAL BEN SADDIK: ‘We wachten al twee jaar op Rico’

Tijdens de Vechtersbazen Podcast waren vader en zoon Nick en Cor Hemmers gast. Beiden zijn het meest bekend door Glory Kickboxing maar er is meer…

In de Podcast met Dennis en Marloes werd er ronduit gesproken over de vechtsport actualiteit maar ook het verleden, met als onderwerp kickbokslegende Ramon Dekkers. Er komt binnenkort een documentaire uit over de topkickbokser, gemaakt door Cor Hemmers die niet alleen Dekkers trainde maar ook diens stiefvader is.

Exclusief was de trailer te zien over de documentaire die gelijk doet verlangen naar meer. Cor maakt de documentaire zelf en interviewde onder ander oud tegenstanders van Dekkers. Zoon Nick dit enkele grote namen en kampioenen traint waaronder Marat Grigorian die een overstap maakte van GLORY naar ONE Championship vertelde over de stap.

We wachten al twee jaar op wat we verdienen

“We kwamen er niet uit met GLORY, het liep stroef. Toen kwam ONE in zicht. Marat is een echte kampioen en wil alle titels. Bij ONE in de 70kg divisie ligt een mooie uitdaging. Ik stond achter zijn stap. De vechters die hij daar tegen zullen komen zijn van niveau. Bij GLORY Had hij alles al gewonnen,” zegt Nick Hemmers.

Op de vraag of Jamal Ben Saddik die onder Nick Hemmers traint en ge-coached wordt nu eens tegen Rico Verhoeven zal aantreden is het antwoord duidelijk: Wij wachten al twee jaar op wat we verdienen.” Op de vraag wanneer hij een gevecht verwacht: “Dat ligt aan GLORY.” Wel kon hij melden dat Grigorian zeer waarschijnlijk dit jaar nog vecht bij ONE.

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page