Rico Verhoeven slaat terug om foto met Jamal Ben Saddik
Home / Nieuws / Rico Verhoeven slaat terug om foto met Jamal Ben Saddik

Rico Verhoeven slaat terug om foto met Jamal Ben Saddik

GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven krijgt veel kritiek van kickboks fans over zich om een foto die hij plaatste op zijn Instagram.

Nu is de topatleet Verhoeven wel wat gewend een weet wat incasseren is. Echter is de kritiek op de foto waarop de kampioen te zien is bij een open koelkast niet mals. Men valt vooral over het feit dat Verhoeven kijkt naar een video waar hij Jamal Ben Saddik de touwen in slaat.

“Leuk shot genomen waarbij je Jamal Ben Saddik neerslaat. Kijk je ook wel eens naar de beelden waarbij Badr jou tegen het canvas slaat en daar ook een shot van neemt voor op je Instagram account, ‘aldus een Insta gebruiker onder de naam elkilias.

Met je lege account

Verhoeven liet zich niet onbetuigd en reageerde gevat terug: “@elkilias heb je dit zelf getyped of moest je lerares dit typen? Met je lege account . ” @elkilias goeie ga ik zeker x doen…..dan maken we er een gallery post post van, dat hij zelfs na 2x 8 tellen nog opgeeft…..toch bizar dat iemand zoveel pech kan hebben, ” aldus Verhoeven.

Het is niet alleen negativiteit en enkele beroemdheden die Verhoeven onder zijn vrienden rekent reageren dan ook als steun zoals de bekende acteur Mark Wahlberg die met een “smiley” emoji reageert acteur en bodybuilder Martin Ford, die zegt: “My man. ” Overigens plaatste Ben Saddik een Insta post die een complete transformatie van de vechter laat zien (bekijk deze hier).

Bekijk ook

Vechter op brancard afgevoerd na brute ‘KO’ (video)

Dit was Pettis' eerste KO-overwinning sinds een gevecht in 2013

Spierbonk! Conor McGregor groeit massaal ondanks blessure

Conor McGregor, voormalig UFC-kampioen heeft serieuze spieren kunnen opbouwen

Onverslaanbaar! Regian Eersel behoudt wereldtitel

Regian Eersel behield vandaag zijn ONE Championship lichtgewicht wereldtitel

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page