Rico Verhoeven slaat terug om foto met Jamal Ben Saddik Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven slaat terug om foto met Jamal Ben Saddik

Rico Verhoeven slaat terug om foto met Jamal Ben Saddik

Nu is de topatleet Verhoeven wel wat gewend een weet wat incasseren is. Echter is de kritiek op de foto waarop de kampioen te zien is bij een open koelkast niet mals. Men valt vooral over het feit dat Verhoeven kijkt naar een video waar hij Jamal Ben Saddik de touwen in slaat.

"Leuk shot genomen waarbij je Jamal Ben Saddik neerslaat. Kijk je ook wel eens naar de beelden waarbij Badr jou tegen het canvas slaat en daar ook een shot van neemt voor op je Instagram account, 'aldus een Insta gebruiker onder de naam elkilias.

Met je lege account

Verhoeven liet zich niet onbetuigd en reageerde gevat terug: "@elkilias heb je dit zelf getyped of moest je lerares dit typen? Met je lege account . " @elkilias goeie ga ik zeker x doen…..dan maken we er een gallery post post van, dat hij zelfs na 2x 8 tellen nog opgeeft…..toch bizar dat iemand zoveel pech kan hebben, " aldus Verhoeven.

Het is niet alleen negativiteit en enkele beroemdheden die Verhoeven onder zijn vrienden rekent reageren dan ook als steun zoals de bekende acteur Mark Wahlberg die met een "smiley" emoji reageert acteur en bodybuilder Martin Ford, die zegt: "My man. " Overigens plaatste Ben Saddik een Insta post die een complete transformatie van de vechter laat zien (bekijk deze hier).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws