GLORY kampioen Marat Grigorian tekent bij ONE Championship – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY kampioen Marat Grigorian tekent bij ONE Championship

GLORY kampioen Marat Grigorian tekent bij ONE Championship

GLORY kampioen Marat Grigorian tekent bij ONE Championship

GLORY Kickboxing verliest wederom een wereldkampioen. Vijfvoudig Vedergewicht kampioen Marat Grigorian tekende zaterdag 22 augustus bij ONE.

Grigorian heeft een fenomenaal 63-11-1 (1 NC) professioneel record, met 36 van zijn overwinningen in zijn carrière en staat bekend als knock-out expert. Gedurende zijn kickboks carrière heeft de Armeens-Belgische spits de ring gedeeld met enkele van de grootste namen in de sport.

Een van de beste kickboksers

Hij heeft mensen als Sitthichai Sitsongpeenong, Jomthong Chuwattana en Jordann Pikeur verslagen. Ook versloeg hij de nummer 2-gerangschikte vedergewicht kickbokser, Superbon, in 29 seconden om de Kunlun Fight World MAX Tournament-kampioen 2017 te worden.

Nu voegt hij zich bij ONE Super Series ‘extreem gevulde vedergewicht kickboksdivisie, waaronder Tayfun’ Turbine ‘Ozcan, Davit Kiria, Jonay Risco, John Wayne’ The Gunslinger ‘Parr en’ The Boxing Computer ‘Yodsanklai IWE Fairtex.

Debuut nog in 2020

Die gewichtsklasse omvat ook de eerder genoemde Sitthichai en Superbon, evenals de best geklasseerde deelnemer van de divisie, ONE Featherweight Kickboxing World Grand Prix-kampioen Giorgio “The Doctor” Petrosyan.

Een datum voor het promotiedebuut van Grigorian is niet bevestigd, maar fans kunnen de 29-jarige superster later in 2020 voor het eerst op het wereldtoneel zien verschijnen. Marat Grigorian vocht zijn laatste partij voor GLORY op 12 juli 2019 waar hij de winst pakte op Elvis Gashi tijdens Glory 73: Shenzhen.

Bekijk ook

Oudje De La Hoya (48) showed moves voor comeback gevecht

Juli heeft De La Hoya op de planning staan voor zijn comeback

‘Wie slaat Jake Paul op zijn bek’: UFC-baas is het zat

Waarom blijven deze gasten in godsnaam met UFC-jongens praten

Uitzichtloos?: Sportscholen op z’n vroegst mei weer open

Tijdens de persconferentie gisteren is er niets bekend gemaakt over de openstelling van de sportscholen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page