Thaise knokker sloopt kickbokskampioen in Singapore (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Thaise knokker sloopt kickbokskampioen in Singapore (video)

Thaise knokker sloopt kickbokskampioen in Singapore (video)
Thaise knokker sloopt kickbokskampioen in Singapore (video)

Capitan Petchyindee Academy heeft opnieuw laten zien dat er niveaus zijn in het vechtspel. De Thai liet vandaag tijdens One: Unbreakable in Singapore zien wat hij waard was.

De Thai Capitan lanceerde zichzelf van de # 2-positie naar de troon van de divisie. Door de verdedigende ONE bantamgewicht kickboxing-wereldkampioen Alaverdi Ramazanov uit te schakelen.

One Championship zag zijn eerste titelwissel in 2021 toen One: Unbreakable vrijdag ten onder ging. Tijdens het hoofdevenement zette Ramazanov zijn kampioenschap bantamgewicht kickboksen op het spel tegen Capitan.

Snoeihard er in

Vrijwel direct achtervolgde Capitan zijn tegenstander meedogenloos met een vlaag van trappen en stoten. Ramazanov deed zijn best om de aanval van zijn tegenstander in bedwang te houden, maar niets leek de woeste uitdager te vertragen.

In de tweede ronde hakte Capitan zijn tegenstander met veel low kicks neer. Waardoor een venster werd geopend waarop hij profiteerde. De Thai landde een krachtige combinatie en zette Ramazanov op het doek. Omdat de Rus niet in staat was om de telling te beantwoorden, kondigde de scheidsrechter een einde aan het gevecht aan om 1:56 in ronde 2.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/hesdy-gerges-gaat-los-he-rico-fuck-you/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws