BREAKING: Badr Hari keert in juli terug op GLORY 78 Nieuws
Nieuws

BREAKING: Badr Hari keert in juli terug op GLORY 78

BREAKING: Badr Hari keert in juli terug op GLORY 78

Badr Hari keert terug op 17 juli in de headliner van GLORY 78 voor een gevecht met Arkadiusz Wrzosek. Glory maakt het nieuws vandaag bekend. Het evenement zal plaatsvinden in Rotterdam Ahoy.

"Na een spectaculair gevecht tegen Adegbuyi tijdens GLORY 76 afgelopen december, wil Hari (106-15, 92 KO), nummer 3 op de ranglijst, wraak nemen en laten zien waarom hij nog steeds een van de beste vechtsporters ter wereld is", zo meldt Glory vandaag.

Eerder melden wij al dat 17 juli de datum zou zijn voor een terugkeer van Glory. Maar er is meer goed nieuws, voor september en december staan respectievelijk GLORY 79 en GLORY 80 gepland. De exacte datums worden nog bekend gemaakt.

Met publiek

De tegenstander van Hari in juli is het Poolse zwaargewicht Wrzosek, de Pool is de huidige nummer 8 op de GLORY-ranglijst. In 2018 verloor Wrzosek van Adegbuyi tijdens GLORY 62, de Roemeen die Badr afgelopen december KO sloeg.

GLORY 78 is exclusief te zien via pay-per-view. PPV-tickets zijn binnenkort verkrijgbaar met Spike als officiële mediapartner van het evenement. Daarnaast onderzoekt GLORY de mogelijkheden om (beperkt) publiek aanwezig te laten zijn in Rotterdam Ahoy.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws