Bekende Thaibokser start eigen vechtsport organisatie Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Bekende Thaibokser start eigen vechtsport organisatie

Bekende Thaibokser start eigen vechtsport organisatie

Liam Harrison kondigt start aan van zijn eigen Muay Thai organisatie 'The Hitman Fight League'.
Kevin Strobel. In de nieuwste aflevering van Kickin' It Podcast onthulden Liam Harrison, die werd vergezeld door Vinny Shoreman, Andy Howson & Ricky Sewell dat hij zijn eigen vechtsport organisatie zal beginnen.

De voormalige WBC Muay Thai-wereldkampioen heeft zich altijd uitgesproken over het ondersteunen van de lokale scene. Of het nu gaat om zijn eigen sportschool die vechters van het hoogste niveau uitschakelt, of om zijn podcast die een licht werpt op de UK Muay Thai-scene. Een logische stap voor de 37-jarige, wiens roemruchte vechtcarrière stilaan ten einde loopt.

Heel Europa

De show van Harrison voegt zich bij een groot aantal andere grote organisaties, zoals SuperShowDown, MTGP en YOKKAO. De 'Hitman Fight League' houdt zijn eerste evenement op 3 juni plaats in Manchester. De show is in samenwerking met YOKKAO. Vechters die in de competitie strijden, krijgen niet alleen de kans om in heel Europa te vechten als onderdeel van het Britse vechtteam.

Deze krijgen ook de kans om te vechten in het YOKKAO Jitmuangnon-stadion in Bangkok, Thailand. Vechters die in Thailand strijden, krijgen gratis training in de YOKKAO-sportschool, naast legendes als Saenchai, Chalawan, Petchmongkon en Yodchai.

De show wordt gepresenteerd door Vinny Shoreman en Gavin Sterratt. Shoreman is eerder als commentator nauw betrokken geweest bij YOKKAO & Enfusion en heeft als mindcoach gewerkt voor talloze vechters, waaronder Liam Harrison.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws