Badr vs Wrzosek kijken! Covid-19 test verplicht, kaartverkoop gestart
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Badr vs Wrzosek kijken! Covid-19 test verplicht, kaartverkoop gestart

Badr vs Wrzosek kijken! Covid-19 test verplicht, kaartverkoop gestart

Vandaag gingen de tickets voor Glory 78: Badr vs Wrzosek in de verkoop. Voor het eerste sinds december 2019 zal de organisatie een evenement met live publiek houden in Ahoy, Rotterdam. Wel onder strikte coronamaatregelen.

Wie een kaartje wil bemachtigen voor Glory 78: Badr vs Wrzosek kan dit doen vanaf €50 tot wel €1.300 voor het duurste kaartje. Om het evenement bij te wonen is een negatief COVID-19-testresultaat vereist van het testprogramma voor toegang meld Glory. Hoe het zit met personen die reeds gevaccineerd zijn tegen het virus meld de organisatie niet.

Corona test

Eerder maakte Glory CEO Scott Rudmann al bekend dat fans die eerder een kaartje hadden gekocht voor het geannuleerde Glory Antwerpen evenement in maart 2020, deze kunnen verzilveren voor Glory 78. Het evenement werd afgelast vanwege de corona crisis.

Glory meld verder; ,,Vereisten kunnen veranderen en zijn onderhevig aan de Nederlandse regelgeving voor evenementen tijdens de COVID-19-pandemie. GLORY zal te allen tijde de instructies van de Nederlandse overheid opvolgen.”

Volgens de informatie zal Glory 78: Badr vs Wrzosek starten om 20:00 uur op 4 september, deuren van Ahoy gaan om 18:00 uur open.

Bekijk ook

Afvinken! Poirier stopt na gevecht met UFC-kampioen Oliveira

Dustin Poirier zal naar verwachting de eerste vechter zijn die de nieuwe gekroonde UFC lichtgewicht kampioen Charles Oliveira uitdaagt.

Verliezers Costa en Vettori als headliner tijdens UFC evenement oktober

De UFC heeft nog geen locatie voor het evenement bekend gemaakt.

McGregor haakt af! ‘Rolstoelbokswedstrijd komt later wel’

McGregor's, voormalig UFC-kampioen, moet de handschoenen aantrekken in een rolstoelbokswedstrijd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page