Badr vs Benny GLORY 76 event wordt gehouden in Rotterdam – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Badr vs Benny GLORY 76 event wordt gehouden in Rotterdam

Badr vs Benny GLORY 76 event wordt gehouden in Rotterdam

GLORY 76 Badr vs Benny event wordt in Rotterdam gehouden

Het lijkt er op dat GLORY 76 Badr vs Benny event in Rotterdam wordt gehouden, wel zonder publiek wegens de coronamaatregelen.

Op de site van GLORY Kickboxing is te lezen dat GLORY 76 Badr vs Benny op 7 november wordt aangeduid als GLORY 76 Rotterdam. Er gingen geruchten dat het event in Ahoy plaats zou vinden maar navraag leert dat daar niets van bekend is bij de evenementen locatie.

Waar het event wordt gehouden is nog niet bekend gemaakt. De kans bestaat dat dit geheim gehouden wordt om te voorkomen dat fans ondanks de coronamaatregelen zullen toestromen. Recentelijk maakte GLORY bekend dat het vecht via een betaalde livestream te zien zal zijn.

Live meekijken

Op de vechtkaart staan een aantal gevechten, waaronder een strijd voor de weltergewicht titel tussen Cedric Doumbe en Murthel Groenhart. Een zwaargewicht partij tussen kickbokslegende Badr Hari en Benjamin Adegbuyi staat geprogrammeerd.

Ook zal er een vierman zwaargewicht toernooi worden gehouden waar de van Enfusion overgekomen Levi Rigters, Nordine Mahieddine, Arkadiusz Wrzosek en Antonio Plazibat zullen strijden. In het voorprogramma staan Jos van Belzen en Damian Johansen in een lichtgewicht gevecht. Wanneer GLORY details naar buiten brengt over wie de livestream zal verzorgen is niet bekend.

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page