Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Badr Hari volop in training voor kickboks comeback

Badr Hari volop in training voor kickboks comeback

Badr Hari volop in training voor kickboks comeback

Hij mag vanaf december dit jaar de kickboks ring weer in na een lange afwezigheid, Badr Hari.

Hij mag dan wel dan geruime tijd niet meer in de ring hebben gestaan voor een kickboks gevecht, toch blijft Badr Hari zichzelf aanscherpen. Onlangs tekende de top kickbokser een hernieuwd contract met GLORY Kickboxing, voor een aantal gevechten.

Badr werd een schorsing opgelegd wegens doping gebruik in zijn laatste kijkbokswedstrijd tegen Hesdy Gerges, deze loopt december aanstaande ten einde. Verwacht wordt dat Badr dan aan zal treden tegen huidig GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven, mits laatst genoemde zijn contract verlengd.

In perfecte shape

Als het tot een gevecht kont tussen Verhoeven en Badr zal dit hoogstwaarschijnlijk geen titelgevecht zijn. De eerste in rij voor een kans op de titel van Verhoeven is zwaargewicht Jamal Ben Saddik. Deze kijkt al geruime tijd uit naar een clash met Verhoeven.

ZIE OOK>> Badr Hari tekent nieuw contract met GLORY Kickboxing

Op social media verschenen enkele foto’s waar Badr te zien is in training met Said El Badaoui, een van Nederlands top trainers die al veel kampioenen heeft bijgestaan. Het heeft er alles van weg dat Badr niets aan het toeval over wil laten en topfit wil zijn voor zijn eerstvolgende gevecht, tegen Verhoeven of ieder ander die het aandurft de bokshandschoenen tegen hem op te nemen.

Dit bericht bekijken op Instagram

our paths cross again after 21 years @badrhariofficial

Een bericht gedeeld door Said Badaoui (@saidelbadaouiofficial) op

Bekijk ook

Rico Verhoeven: ‘Klaar of niet, ik kom er aan’

Het aftellen is begonnen voor wat het grootste gevecht in de vaderlandse kickboks geschiedenis wordt genoemd, Rico vs Badr.

Roel Mannaart verdedigt K-1 Kickboks wereldtitel in Japan

Vandaag maakte de K-1 WGP organisatie in Japan bekend, dat regerend K-1 zwaargewicht kampioen Roel Mannaart zijn titel zal verdedigen tegen de Engelsman Chris Bradford.

Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumbé

Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumbé