Badr Hari: 'Ik wil de kampioen zijn bij Glory' (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari: 'Ik wil de kampioen zijn bij Glory' (video)

Badr Hari: 'Ik wil de kampioen zijn bij Glory' (video)

Badr Hari zijn tijd is voorbij volgens Arkadiusz Wrzosek de tegenstander van de kickbokslegende. Badr denkt daar anders over Beide vechters staan op 4 september tegenover elkaar in Rotterdam Ahoy tijdens Glory 78.

Vandaag was de langverwachte persconferentie voor het Glory 78: Badr vs. Wrzosek evenement. Daar waar normaliter de vonken er vanaf sprongen was het dit keer het tegendeel. Het AD beschreef het zelfs als poeslief zonder enkele escalatie.

Badr is geweldig

Alhoewel interviews met Badr schaars zijn stond de legende vandaag wel de NOS, Spike en Nu.nl te woord. De andere media moest het hebben van vragen tijdens het persmoment. Badr verwacht terug te komen als een kracht in de Glory zwaargewicht divisie. Rivaal Wrzosek is van plan het te stoppen; ,,Badris geweldig maar zijn tijd is voorbij", zegt de Pool.

Badr zelf sprak openhartig in zijn interview met Spike, onder andere over zijn oud-trainer Mike Passenier, maar ook hoe hij nu in de wedstrijd zit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws