Badr Hari: ‘Ik ben terug en dat heb ik laten zien’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Badr Hari: ‘Ik ben terug en dat heb ik laten zien’

Badr Hari: ‘Ik ben terug en dat heb ik laten zien’

Zaterdag ging de laatste van drie afleveringen van de docu-serie over top kickbokser Badr Hari live op Videoland.

In de afleveringen was te volgen hoe Badr zich voorbereidde op zijn clash met GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven. In zijn achtste titel verdediging kreeg Verhoeven een ware kickboks legende tegenover zich in de vorm van Badr, die de kampioen een aantal keer deed wankelen.

Verhoeven gaf na de wedstrijd toe dat hij aan de verliezende hand was, het feit dat Badr werd uitgeschakeld door een enkel blessure naar wat later bleek gescheurde enkel banden, deed het tij positief keren voor Verhoeven. Van beide kickboksers is een docu-serie gemaakt in aanloop naar het gevecht.

Unieke blik

De laatste aflevering zou onthullen hoe beide vechters een verlies of winst ervoeren. In de aflevering van Badr wordt nog maar eens duidelijk hoe je als vechter met een verlies om moet gaan. Een unieke inkijk hoe Badr, zijn familie en zijn team de weg naar en het einde van de wedstrijd van het decennium hebben ervaren.

“Ik doe alles voor mijn dochters”, werd op de muur geplakt door trainer Mike Passenier als reminder voor Badr, die tijdens het warm draaien in het Gelredome hier een constante blik op kon werpen. Kortom heb je de docu-serie gemist dan is het de moeite waard deze alsnog te bekijken.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page