Badr Hari geschorst: 'Dopingautoriteit machteloos' Nieuws
Nieuws

Badr Hari geschorst: 'Dopingautoriteit machteloos'

Badr Hari geschorst: 'Dopingautoriteit machteloos'
Badr Hari geschorst: 'Dopingautoriteit machteloos'

Diverse nieuws sites meiden dat Badr Hari een schorsing zou hebben geaccepteerd wegens zijn vermeende doping overtreding.

De sites refereren aan een column die geschreven werd door de voorzitter van de Dopingautoriteit Herman Ram op de website Sport & Strategie. Deze stelt dat Badr geschorst zou zijn maar dat het aan de vechter en GLORY zelf is om de strafmaat openbaar te maken.

LEES HIER > De Column van Herman Ram

Eerder kwam Hesdy Gerges ook al naar buiten met het nieuws dat hij een waarschuwing kon krijgen voor zijn vermeende doping overtreding in zijn wedstrijd tegen Badr. Van Gerges bleek dat het in een van zijn voeding supplementen zou hebben gezeten.

Welke schorsing?

Het heeft er alle schijn van dat achter de schermen flink onderhandeld is tussen de Dopingautoriteit, het ISR en GLORY. Normaliter worden schorsingen via deze partijen openbaar gemaakt die de schorsing opleggen. In dit geval dus niet, het lijkt erop dat er een interne straf is opgelegd door GLORY zelf.

De weg lijkt open voor een rematch tussen Badr en GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven. Van de laatste is bekend dat hij nog steeds geen nieuw contract heet bij GLORY, ook wilde hij afwachten hoe GLORY in het algemeen met de doping affaire zou omgaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws