Badr 'geen favoriet' in herkansing wedstrijd met Wrzosek Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr 'geen favoriet' in herkansing wedstrijd met Wrzosek

Badr 'geen favoriet' in herkansing wedstrijd met Wrzosek

Badr Hari en Arkadiusz Wrzosek vechten op 19 maart tijdens Glory 80 in Hasselt, België een herkansing uit. Zoals het er nu naar uit ziet is Wrzosek volgens fans de grootste kanshebber.

De overwinning van de Pool op Badr vorig jaar september kwam als een schok. Badr die het gevecht in Ahoy Rotterdam domineerde, leek de partij al in zijn zak te hebben. Tot plotsklaps Wrzosek met een high-kick tegen het hoofd van de kickbokslegende de strijd eindigde met een knock-out.

Op 19 maart staan Badr en Wrzosek voor de tweede keer tegenover elkaar, in wat een echte wraak wedstrijd lijkt te worden. Verschillende polls, waaronder een van Glory zelf op social media laten zien dat de Pool als winnaar wordt aangemerkt.

Hoop op winst

Toch zal het er om spannen wie er als winnaar uit de bus komt. Badr die vrijwel direct na zijn verlies al om een herkansing vroeg zal zich niet snel laten verrassen door Wrzosek. De hoop bij de Badr fans is dat deze zijn verliesreeks bij Glory zal doorbreken.

Badr zelf zegt op Instagram; ,,Iemand heeft de loterij gewonnen en het is tijd om zijn zwakke lichaam te herinneren hoe hard ik sloeg. Ik heb prachtige herinneringen aan mijn laatste gevecht in België, ik kan niet wachten om mijn leger daar te zien. België, wees klaar."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws