‘Daarna Rico! ’Wrzosek kijkt alvast vooruit na Badr rematch Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

‘Daarna Rico! ’Wrzosek kijkt alvast vooruit na Badr rematch

‘Daarna Rico! ’Wrzosek kijkt alvast vooruit na Badr rematch

Arkadiusz Wrzosek trapte zich naar bekendheid door Badr Hari vorig jaar via knock-out te verslaan. Op 19 maart staan de twee wederom tegenover elkaar. De Pool heeft zijn doel duidelijk voor ogen, Badr nogmaals verslaan en dan hopelijk een gevecht tegen Rico Verhoeven.

De Poolse Wrzosek verraste vriend en vijand door legende Badr te verslaan die tot de KO viel de wedstrijd leek te domineren. In een interview met Sportnieuws zegt Wrzosek dat Badr een legende is, maar toch weer hoopt deze nogmaals te verslaan. ,,Badr is een legende in de K1 en vechtsport in het algemeen. Hij verdient een rematch", zegt de Pool tegen Sportnieuws.

De Pool geeft toe dat Badr de overhand had in hun eerste gevecht. ,,Zeker omdat hij het hele gevecht aan de winnende hand was. Het was bijna gedaan met me. Ik kreeg eerder al een aanbieding om tijdens Glory 79 te vechten, maar dat was 2 weken voor de wedstrijd. Dat vond ik te kortdag. Vanaf toen is het eigenlijk alleen Badr Hari geweest voor een rematch."

Harde gevecht

Over zijn toekomst na het gevecht tegen Badr en een gevecht tegen de gote kampioen Verhoeven zegt de Pool; ,,"a, natuurlijk. Iedereen wil dat titelgevecht tegen Rico. Ik zou liegen als ik zeg dat het niet mijn droom is. Als ik voor de 2e keer win van Badr komt het titelgevecht wel weer een stapje dichterbij. "

De tijd dringt voor Wrzosek (29). ,,De tijd begint wel een beetje te dringen. Ik ben er nu wel heel dichtbij, maar 'first things first'. Het belangrijkste nu is het gevecht met Badr." Gisteren poste Badr een bericht op Instagram waarin de kickbokslegende in niets verhullende woorden liet weten de Pool af te zullen straffen. ,,Hij zal zich herinneren hoe hard mijn stoten ook alweer waren", schreef Badr in zijn post.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws