Kickboks legende Sam Greco met spoed opgenomen in ziekenhuis Nieuws
Nieuws

Kickboks legende Sam Greco met spoed opgenomen in ziekenhuis

Kickboks legende Sam Greco met spoed opgenomen in ziekenhuis
Kickboks legende Sam Greco met spoed opgenomen in ziekenhuis

Hij vocht tegen de grootste ter aarde tijdens de burchte K-1 in Japan Sam Greco.

Een ware strijder van het oude stempel zo is Greco te typeren, via Facebook laat hij weten met spoed te zijn opgenomen in het ziekenhuis, maar in goede handen is.

"Gisteravond na het trainen in Jiu jitsu, begon ik wat zwaarte en ernstige pijn in mijn borst te voelen. Ik probeerde rechtop te zitten, ik probeerde te gaan liggen en ook te staan, maar deze pijn op de borst wilde niet verdwijnen, het werd zelfs erger, "zegt Greco.

Dicht geslipte ader

"Voordat ik het wist, arriveerde de ambulance. Ik kwam er al snel achter dat ik weer een hartinfarct had, vergelijkbaar met de hartaanval die ik in maart 2018 had. Ik werd snel rechtstreeks naar de afdeling voor cardiale noodhulp bij RMH gebracht en werd geopereerd om de doorgang van een geklonterde ader schoon te maken. "

"Deze veroorzaakte de ernstige pijn op de borst. Ik heb er begin vorig jaar een geleden, ik ben enigszins dankbaar dat ik de tekenen kan herkennen en daarmee bedoel ik het begrijpen van de symptomen van hoe een hartaanval eruit ziet en dienovereenkomstig te handelen. "

Greco bedankt in zijn post de mensen die hem bijstonden tijdens het voorval. Hij hersteld goed en geeft aan vertrouwen te hebben in de doktoren en snel weer de oude te zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws