Kickboks legende Ismael Londt traint voor comeback (video) Nieuws
Nieuws

Kickboks legende Ismael Londt traint voor comeback (video)

Kickboks legende Ismael Londt traint voor comeback (video)

Hij is hard aan het trainen voor een comeback, kickboks legende Ismael Londt.

Londt heeft een indrukwekkend vecht record en kan gezien worden als een van Nederlands beste kickboksers. Hij vocht onder andere in de welbekende K-1 en bij GLORY Kickboxing waar hij zijn laatste partij vocht in 2017 tegen D'Angelo Marshall.

LEES OOK > Regian Eersel ik ga Nieky Holzken verslaan in Singapore

Londt is een van de weinigen die GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven versloeg, ook vocht hij tegen andere grote namen zoals Badr Hari, Jamal Ben Saddik en Hesdy Gerges.

Nog 3 jaar knokken

In een interview met VICE Sports vorig jaar gaf Londt uitleg waarom hij (tijdelijk) stopte met kickboksen. Ook vertelde hij nog een toekomst te zien in het kickboksen. "Nog drie jaartjes maximaal. Iedereen weet: als je tegenover een fitte Ismael Londt staat, heb je een probleem. Maar ik moet nu eerst voor mezelf bewijzen dat ik weer fit kan worden. Uiteindelijk ligt het bij niemand anders dan mezelf, zei Londt tegen VICE Sports.

Voor zijn comeback traint Londt bij ARJ Trainingen onder leiding van Maikel Polanen. Londt traint onder andere met zwaargewicht Tarik Khbabez die furore maakt bij ONE Championship. De datum voor zijn comeback is nog niet bekend , maar een ding is zeker, als Mr Pain straks de ring weer instapt is vuurwerk verzekerd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws