Kickboks kampioene en haar man gedood in hinderlaag - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Kickboks kampioene en haar man gedood in hinderlaag

Kickboks kampioene en haar man gedood in hinderlaag

Voormalig wereldkampioen kickboksen Cheryl Wheeler is samen met haar man op 16 februari doodgeschoten.

Wheeler die de bijnaam “Legs” verdiende vanwege haar enorme beenbereik, was ook werkzaam als Hollywood-stuntvrouw. Zij werd doodgeschoten naast haar man in een wild vuurgevecht nadat ze probeerden haar ex-man en zijn nieuwe vrouw in hun huis in Ohio in een hinderlaag te lokken.

Wheeler, 59 die verscheen in “Back to the Future II” en een stuntdubbel is geweest voor Sandra Bullock, Cameron Diaz, Nicole Kidman en Jessica Alba stierf woensdag samen met haar man, Reed Sanders, 56. Ze reisden minstens zes uur vanuit hun huis in North Carolina om de ex-echtgenoot van Wheeler, Lindsey Duncan en zijn vrouw Molly buiten hun huis in Yellow Springs te confronteren.

Geen straf

“Plots brak de hel los,” vertelde Duncan in een persconferentie over de hinderlaag” die leidde tot een verwoed vuurgevecht waar honderden schoten werden gelost. Duncan schoot uiteindelijk zijn ex-vrouw en haar man dood, zeggen de autoriteiten.

Duncan is niet aangeklaagd tijdens het lopende onderzoek, met de zaak die momenteel wordt aangemerkt als een gerechtvaardigde moord, omdat uit zelfverdediging werd gehandeld volgens de Dayton Daily News.

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page