Home / Nieuws / Kickboks Gala Noordwijkerhout 20 Mei 2017 Groot Succes

Kickboks Gala Noordwijkerhout 20 Mei 2017 Groot Succes

Kickboks Gala Noordwijkerhout 20 Mei 2017 met topgevechten

Gisteren werd in de Schelft te Noordwijkerhout het Bari Kickboks gala gehouden georganiseerd door RHJC Promotions. Er deden veel jongen talenten mee aan het gala, van diverse landelijke sportscholen. Onze verslaggever zat VIP Ringside zoals men dat noemt en kon de gevechten van dichtbij meemaken. Verrassende vechters De sfeer was ontspannen en gemoedelijk, rond 18:00 druppelde het publiek binnen wat al snel zijn plek zocht op de daarvoor aangewezen plekken.

Veel talent

Er was veel talent aanwezig o.a. van bekende Sportscholen als Vos Gym, en Bonjasky Academy. Remy Bonjasky was zelf aanwezig om zijn pupillen te begeleiden. Echter vertrok hij later op de avond richting Glory41 om het gevecht van Rico Verhoeven tegen Ismael Lazaar te verslaan.

Top promotie

De avond georganiseerd door Rick van der Hulst was top geregeld, de ringspeaker van die de hele avond begeleide was Raimond Honig van Sakura Gym in Zoetermeer. Aanwezig in de zaal was Eva Maria Naranjo meervoudig Europees en Wereldkampioene Thai Boksen en K1.

Eerder die dag had zijn een seminar verzorgd bij Sakura Gym voor Members Only, Wat zijn vruchten bleek te hebben afgeworpen aan de partijen te zien waar de Sakura vechters uitblonken. ook de vechters van Bari Gym zelf en de overige aanwezige vechtsportscholen kwamen goed uit de verf.

De uitslagen

 

Aanrader

Het gala was echt een aanrader en 18 November 2017 vindt het volgende Bari Gym vechtsport gala plaats. Wij zullen u hier zeker van op de hoogte stellen.

Als u de volgende keer heengaat bestel eens een VIP tafel, u zit dan ring side en wordt de gehele avond voorzien van een hapje en een drankje. Wij willen de organisatie en Rick van der Hulst bedanken voor de top avond.

Bekijk ook

4 wereldtitels en record voor Amerikaanse boksster Shields (video)

Claressa Shields de Amerikaanse boks ster pakte gisteravond maar liefst 4 wereldtitels en zet daarmee ...

‘Ik heb je kapot geslagen’: Rivaal McGregor compleet uit zijn dak

Nate Diaz een oude rivaal van UFC-ster Conor McGregor, Nate Diaz, is flink uit zijn ...

Alistair Overeem kan direct aan de slag als bare knuckle bokser

Alistair Overeem kan de ring in bij bare knuckle FC. De blote vuist boks organisatie ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page