Kickboks Gala Noordwijkerhout 20 Mei 2017 Groot Succes Nieuws
Nieuws

Kickboks Gala Noordwijkerhout 20 Mei 2017 Groot Succes

Kickboks Gala Noordwijkerhout 20 Mei 2017 Groot Succes

Kickboks Gala Noordwijkerhout 20 Mei 2017 met topgevechten

Gisteren werd in de Schelft te Noordwijkerhout het Bari Kickboks gala gehouden georganiseerd door RHJC Promotions. Er deden veel jongen talenten mee aan het gala, van diverse landelijke sportscholen. Onze verslaggever zat VIP Ringside zoals men dat noemt en kon de gevechten van dichtbij meemaken. Verrassende vechters De sfeer was ontspannen en gemoedelijk, rond 18:00 druppelde het publiek binnen wat al snel zijn plek zocht op de daarvoor aangewezen plekken.

Kickboks Gala Noordwijkerhout 20 Mei 2017 Groot Succes

Veel talent

Er was veel talent aanwezig o.a. van bekende Sportscholen als Vos Gym, en Bonjasky Academy. Remy Bonjasky was zelf aanwezig om zijn pupillen te begeleiden. Echter vertrok hij later op de avond richting Glory41 om het gevecht van Rico Verhoeven tegen Ismael Lazaar te verslaan.

Top promotie

De avond georganiseerd door Rick van der Hulst was top geregeld, de ringspeaker van die de hele avond begeleide was Raimond Honig van Sakura Gym in Zoetermeer. Aanwezig in de zaal was Eva Maria Naranjo meervoudig Europees en Wereldkampioene Thai Boksen en K1.

Eerder die dag had zijn een seminar verzorgd bij Sakura Gym voor Members Only, Wat zijn vruchten bleek te hebben afgeworpen aan de partijen te zien waar de Sakura vechters uitblonken. ook de vechters van Bari Gym zelf en de overige aanwezige vechtsportscholen kwamen goed uit de verf.

De uitslagen

Kickboks Gala Noordwijkerhout 20 Mei 2017 Groot Succes

Aanrader

Het gala was echt een aanrader en 18 November 2017 vindt het volgende Bari Gym vechtsport gala plaats. Wij zullen u hier zeker van op de hoogte stellen.

Als u de volgende keer heengaat bestel eens een VIP tafel, u zit dan ring side en wordt de gehele avond voorzien van een hapje en een drankje. Wij willen de organisatie en Rick van der Hulst bedanken voor de top avond.

Kickboks Gala Noordwijkerhout 20 Mei 2017 Groot Succes
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws