Is dit de Knock Out van het Jaar 2017? Nieuws
Nieuws

Is dit de Knock Out van het Jaar 2017?

Is dit de Knock Out van het Jaar 2017?

2017 is schering en inslag geweest met een prachtig knockouts tot nu toe

Van Paul Daley's verpletterende vliegende knie KO tegen Brennan Ward in Bellator, tot Andrei Arlovski Francis Ngannou's, die het been van BJ Peen Yair Rodriguez's brak, maakt het geen twijfel dat 2017 het moment is voor het maken van een sterk argument voor een van de meest opwindende jaren in MMA . En ja, wij kunnen nu al onze 'Knock Out van het Jaar' winnaar bekend maken.

Is dit de Knock Out van het Jaar 2017?

World strawweight Championship

Afgelopen zaterdag 13 mei 2017, werden Brando Mamana en Adi Paryanto met elkaar geconfronteerd in een World straw weight Championship gevecht dat in één van de stijgende MMA promoties in Azië plaatsvond, One Pride MMA. Mamana houdt een professionele record van 2 overwinningen en 1 verlies in de wedstrijd; Paryanto was ongeslagen en beschikt over een 3-0 record.

Wu shu tegen Muay Thai

Mamana en Paryanto zijn beide jong (respectievelijk 23 en 24) en worden beschouwd als serieuze prospects. Beide mannen hebben ernstige opvallende vaardigheden; Mamana heeft een Wushu achtergrond terwijl Paryanto uitvoerig is getraind in Muay Thai.

Zei iemand 'Knock Out van het Jaar''?

Dus, wat gebeurt er als je twee jonge, talentvolle, hongerig vechters tegen over elkaar zet in een WK-strijd?

Vuurwerk, dat is wat je dan krijgt.

Paryanto, in de blauwe broek, begint eigenwijs, te kruipen naar zijn tegenstander à la Jon Jones. Ondanks het feit dat hij vecht voor een wereld titel lijkt het wel alsof hij erin slaagt om uit de buurt van zijn tegenstander te blijven. Hij is los en ontspannen, uiteraard veel vertrouwen in zijn vermogen om te lopen dwars door zijn tegenstander heen.

Maar schijn bedriegt.

Binnen enkele seconden van de wedstrijd gaat Mamana voor een been trap. Paryanto ontwijkt achteruit met zijn handen naar beneden.

Slecht idee

Mamana volgt met een spinning back kick (zo uit de boeken) die landt op de kin van zijn tegenstander! Mamana volgt met een stoot maar Paryanto was al knock-out en bewusteloos alvorens naar het doek te vallen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws