Khbabez Tarik noemt Luis Tavares een pannenkoek, dit noemt zich een wereld kampioen! Nieuws
Nieuws

Khbabez Tarik noemt Luis Tavares een pannenkoek, dit noemt zich een wereld kampioen!

Khbabez Tarik noemt Luis Tavares een pannenkoek, dit noemt zich een wereld kampioen!

De gemoederen in vechtsport land lopen hoog op Khbabez Tarik beweert dat Luis Tavares niet tegen hem durft te vechten!

Eerder maakten wij bekend dat de partij tussen Ismael Lazaar en Luis Tavares afgelast is omdat Lazaar niet door de doping controle heen zou zijn gekomen. Dit veroorzaakt nogal wat commotie niet alleen bij fans maar een organisatie moet dan meteen op zoek naar een waardige vervanger. In de meeste gevallen is dat een hele klus, want vindt maar eens een goed getrainde vechter die zo aan kan treden. Wij hebben het wel vaker gezien dat er zomaar iemand op wordt gebeld, niet geheel voorbereid de ring in gaat en als een wassen pop van links naar rechts wordt gemept, vooral in het buitenland komt dit nog wel eens voor.

Ik ben een Soldaat die komt strijden tot de dood...Ushh

Echter blijkt dat er wel een tegenstander gevonden is op korte termijn die tegen Luis Tavares de ring in wilde, echter volgens de Facebook post van deze vechter durft Tavares deze strijd niet aan. Khbabez Tarik blijkt gebeld te zijn die na korstondig nadenken wel trek had in de partij, maar klaarblijkelijk niet ge-matched gaat worden, dit is wat hij te zeggen had op zijn Facebook:

"Wat een ongelooflijk verhaal weer...vandaag donderdag avond word ik door mijn trainer gebeld met het verhaal van Luister Tarik we zijn niet in training veels te dik geen conditie hand nog niet goed maar je bent een soldaat dus vandaar dat ik je bel..over 2 dagen aanstande zaterdag bij enfusion kan je tegen Luis tavares vechten omdat tegen ismael lazaar niet meer door gaat ..2 Tellen denken en ik had die knop omgezet...ik zei kom maar!!!

Promoter Aziz Ameziane heb ik terug gebeld en die zou meteen gaan overleggen met Tavares ...wachten wachten wachten...wat we al dachten onze Kampioen wilde niet met alle mooie verhalen....Jammer dit. in de media van alles roepen maar tegen een invaller niet durven vechten en dit noemt zich een wereld kampioen .. Jij bent een pannenkoek!!!!!! ....Het is wat het is ik stond klaar om zoals altijd wat jullie van me gewend zijn Vuurwerk af te leveren !!!!! ik ben geen vip of kaarten verkoper ik ben een Soldaat die komt strijden tot de dood...Ushh.

Khbabez Tarik noemt Luis Tavares een pannenkoek, dit noemt zich een wereld kampioen!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws