Khabib Nurmagamedov tegen Tony Ferguson de ring in op 7 april Nieuws
Nieuws

Khabib Nurmagamedov tegen Tony Ferguson de ring in op 7 april

Khabib Nurmagamedov tegen Tony Ferguson de ring in op 7 april

Het ziet er steeds meer naar uit dat de UFC zich misschien niet druk maakt om McGregor

Een Dagestani-publicatie, op vk.com, heeft gemeld: dat er een "Khabib Nurmagamedov vs Tony Ferguson in ontwikkeling is voor 7 april". Hoewel dit geen officiële aankondiging is, moet het serieus worden genomen. De Dagestan-website heeft een reputatie als betrouwbare regionale publicatie,en heeft in het verleden nauwkeurig nieuws over de broers Nurmagamedov uitgebracht. VK.com is een van de meest toonaangevende sites die zich vooral richt op Rusland.

Khabib Nurmagamedov tegen Tony Ferguson de ring in op 7 april

Khabib is een gevaar voor veel vechters in de UFC

Sommige analisten denken dat door Nurmagamedov de kans zal krijgen op de interim-titel van Ferguson en deze af te nemen, of de UFC een enorme confrontatie opzet tussen de Dagestani en McGregor in Rusland is wellicht ook op handen. UFC-president Dana White heeft er geen geheim van gemaakt dat hij invloed wil uitoefenen, in de door de MMA geobsedeerde natie. McGregor is een enorme hit in het land en kreeg een beroemd Russisch burgerschap en een emmer vol geld om daar te vechten. Echter zal White niet om de Akhmat Fight club heen kunnen of president Kadyrov die de MMA compleet in handen hebben in Rusland.

Nachtmerrie-confrontatie voor "The Notorious"

Nurmagamedov wordt echter beschouwd als een nachtmerrie-confrontatie voor 'The Notorious'. De hogedruk sambo-stijl van de Russische heeft top vechters zoals Michael Johnson en Edson Barboza in het verleden uitgeschakeld. Het is duidelijk dat een mogelijk gevecht tussen Nurmagamedov en Ferguson geen goed nieuws zal zijn voor Conor McGregor. Wellicht dat dit de reden is dat McGregor een beetje zijn snor drukt door uit de UFC weg te blijven, er wordt al weken gespeculeerd dat hij overstapt naar het boksen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws