? 'Khabib help mij': UFC'er Kevin Holland zag het niet meer zitten Nieuws
Nieuws

? 'Khabib help mij': UFC'er Kevin Holland zag het niet meer zitten

? 'Khabib help mij': UFC'er Kevin Holland zag het niet meer zitten

Kevin Holland stond afgelopen nacht in de headliner van UFC Vegas 22 tegenover Derek Brunson. Echter naarmate het gevecht vorderde zag Holland het niet meer zitten. Hij vroeg voormalig UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov dan ook om hulp.

Na zijn verloren gevecht tegen Brunson verklaarde Holland dat niet zichzelf was tijdens het gevecht. Sterker nog UFC-baas Dana White was het daar mee eens en constateerde dat Holland nu niet bepaald zijn beste prestatie had neergezet.

Help me nou

Gedurende het gevecht leverde dit enkel ludieke momenten op toen Holland, Khabib spotte die naast White naar de wedstrijd keek: ,,He Khabib help me=, wat moet ik doen, hij (Brunson. red.) gooit me steeds op de grond. Vertel mij hoe ik moet worstelen",aldus een kwetterende Holland.

Khabib staat bekend om zijn sterke wortel technieken en versloeg het merendeel van zijn tegenstander op de grond. Zelfs aartsrivaal Conor McGregor moest zijn meerdere erkennen in de Rus die afgelopen week definitief met pensioen ging. Veel hielp het advies niet van Khabib want Holland verloor tegen Brunson via jury beslissing met 49-45, 49-46 and 49-46.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws