KHABIB DAAGT MAYWEATHER UIT: 11 boksrondes & 1 ronde MMA – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KHABIB DAAGT MAYWEATHER UIT: 11 boksrondes & 1 ronde MMA

KHABIB DAAGT MAYWEATHER UIT: 11 boksrondes & 1 ronde MMA

KHABIB DAAGT MAYWEATHER UIT: 11 boksrondes & 1 ronde MMA

Een ding is zeker Floyd Mayweather keert terug naar de boksring in 2020, UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov staat hoog op zijn lijstje.

Mayweather zou nog een cross-promotioneel gevecht willen met een MMA-ster, gezien hoe succesvol zijn bokswedstrijd met Conor McGregor was in 2017. Als een rematch met de Ier niet gaat lukken, zou Mayweather het heel willen opnemen tegen Nurmagomedov.

Mayweather plaatste zelfs al een fictieve poster op Instagram waar hijzelf en Khabib op te zien zijn. Dat gezegd hebbende, heeft het kamp Nurmagomedov nu gereageerd. De vader van Khabib, Abdulmanap, vertelt TASS dat, na de aanstaande verdediging van zijn zoon UFC 249 tegen Tony Ferguson in april, het onderhandelen met Mayweather zal beginnen.

Niet verstandig

Hij voegt er ook aan toe dat zijn zoon al zes maanden traint met bokskampioen Vasyl Lomachenko om zich voor te bereiden op de grootste bokswedstrijd aller tijden. Abdulmanap voegde nog een laatste en zeer interessante bepaling toe aan een mogelijk gevecht. Hij zou graag willen vechten met 11 ronden onder boksregels en één ronde met MMA-regels.

De kans dat Mayweather onder MMA regels zal vechten ook al is het maar één ronde met een van de meest wrede worstelaars aller tijden is erg klein. Elk gevecht tussen de twee partijen zou waarschijnlijk plaatsvinden volgens traditionele boksregels.

Bekijk ook

Sexy Pearl stapt in bloederig bare knuckle boksen en tekent multicontract

UFC en Invicta veteraan Pearl Gonzalez heeft getekent bij Bare Knuckle Fighting Championships (BKFC)

‘Doodsangst’: UFC-kampioen Usman lag met COVID-19 in het ziekenhuis

Kamaru Usman werd kort na zijn wedstrijd tegen Jorge Masvidal in juli vorig jaar met ...

WTF? ex-rugby speler slaat bokskampioen ‘KO’: Bokswereld in shock

Voormalig wereldkampioen boksen Browne stond slechts 115 seconden in de ring

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page