Karate chick 'KO's rivale met brute headkick (video) Nieuws
Nieuws

Karate chick 'KO's rivale met brute headkick (video)

Karate chick 'KO's rivale met brute headkick (video)

Fabiola Esquivel schakelde Ana Villanueva uit met een brute Headkick bij Karate Combat. Die Headkick was zo zuiver als het maar kan. Esquivel ging donderdagavond de Karate Combat-pit binnen op zoek naar een knock-out, en ze kreeg er een.

De nieuwkomer binnen Karate Combat Villanueva, wilde Esquivel domineren maar die vleiger ging niet op. Esquivel had een verliesreeks van twee gevechten tegen namen als Sarah Ait Ibrahim en Christina Kavakopoulou. Het gevecht tegen Villanueva wilde Esquivel benutten om zich weer in de kijker te spelen.

Weet er niks meer van

,,Wat er gebeurde was gek", zei Esquivel in haar interview na het gevecht. ,,Ik herinner me niet veel meer van het gevecht. Het was een geweldig gevecht en ze is een sterke meid en snel. "

,,Ik dacht dat ik Villanueva in de eerste of tweede ronde zou afmaken, maar Ana is een erg goede vechter. Ik eindigde deze met nog dertig seconden te gaan om in de derde ronde te eindigen en ik zag net de kans om haar te schoppen en ik deed het gewoon", aldus een tevreden Esquivel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws