Karate 1-Premier League Tokyo van start Nieuws
Nieuws

Karate 1-Premier League Tokyo van start

Karate 1-Premier League Tokyo van start
Karate 1-Premier League Tokyo van start

Met bijna 320 dagen voor het historische debuut van Karate op de Olympische Spelen Tokyo 2020, is de Nippon Budokan event hal klaar om dit weekend de Karate 1-Premier League Tokyo te hosten.

De vijfde stop van Karate's grootste internationale evenementen zal worden gehouden op dezelfde locatie als de Karate-competitie op de Olympische Spelen, dus de verwachting is hoog bij karateka's over de hele wereld. De Karate 1-Premier League Tokyo start op vrijdag 6 september.

De eliminatierondes worden op vrijdag en zaterdag gehouden en de medaille-wedstrijden vinden op zondag plaats. De laatste wedstrijddag zal beschikbaar zijn voor een wereldwijd kijkend publiek op karateworld.tv en op vele tv-netwerken over de hele wereld. KLIK HIER om naar de lijst met tv-zenders over de hele wereld te gaan.

Groots evenement

Bijna 700 deelnemers uit 79 landen zijn geregistreerd om deel te nemen aan het evenement. Aangezien de Karate 1-Premier League Tokyo het laatste internationale evenement zal zijn dat wordt gehouden in Tokio vóór het Olympische debuut van de sport, is de karate-wereld dolblij om te de beste karateka's ter wereld die dit weekend in Nippon Budokan strijden in actie te zien.

Alle huidige wereldkampioenen en alle verdedigende Grand Winnaars vechten dit weekend voor de gouden medailles en garanderen zo het uitstekende niveau van competitie in de Karate 1-Premier League Tokyo in 2019. Naast de Karate 1-Premier League Tokyo wordt het weekend onvergetelijk voor Karate, aangezien het Tokyo 2020-testevenement "Ready, Set, Tokyo" op 9 september plaatsvindt in Nippon Budokan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws