UFC-vechter (27) opgepakt door politie na anonieme tip
Home / Nieuws / UFC-vechter (27) opgepakt door politie na anonieme tip

UFC-vechter (27) opgepakt door politie na anonieme tip

UFC-veteraan Luis Pena werd gisteren gearresteerd door de politie van Florida. De vechter wordt beschuldigd van diefstal en mishandeling volgens online gevangenisgegevens. Pena, 27, werd opgepakt door de politie van Coral Springs. Er was een uitleveringsbevel uitgevaardigd door de politie in een andere provincie in Florida.

Details over de aanklacht waren niet onmiddellijk beschikbaar. Een politiewoordvoerder zei dat Pena werd opgepakt op een anonieme tip. ,,Het werd door een ander politiebureau uitgevaardigd om hem op te pakken. Een onafhankelijk persoon ons vertelde waar hij was, en ze namen hem in hechtenis”, zegt Christian Swinson van de politie in Coral Springs.

Straffen

,,Waarschijnlijk is degene die het anoniem heeft gemeld bij die zaak betrokken. En wilde dat hij naar de gevangenis zou gaan”, zei Swinson. Twee van de aanklachten gaan over overval en mishandeling. Swinson zei dat Pena een hoorzitting over de aanklacht had gemist, wat leidde tot het bevel voor zijn arrestatie.

Mishandeling en overval is geclassificeerd als een derdegraads misdrijf in Florida. Dit wordt bestraft met maximaal vijf jaar en $ 5.000 aan boetes. De Straffen kunnen worden verhoogd als de dader een dodelijk wapen gebruikte.

Bekijk ook

UFC knokker Nate Diaz klaagt: ‘Ik wil vechten’

Diaz is lid van de UFC-selectie sinds 2007

‘Rico tegen Jamal de BESTE partij om te maken’ (video)

Er is al veel gezegd en geschreven over de rivaliteit tussen Verhoeven en Ben Saddik.

Snelle actie! Scheids voorkomt bloedbad na ‘KO’ (video)

Een geluk dat de scheids goed bij zijn positieven was

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page