UFC-vechter (27) opgepakt door politie na anonieme tip
Home / Nieuws / UFC-vechter (27) opgepakt door politie na anonieme tip

UFC-vechter (27) opgepakt door politie na anonieme tip

UFC-veteraan Luis Pena werd gisteren gearresteerd door de politie van Florida. De vechter wordt beschuldigd van diefstal en mishandeling volgens online gevangenisgegevens. Pena, 27, werd opgepakt door de politie van Coral Springs. Er was een uitleveringsbevel uitgevaardigd door de politie in een andere provincie in Florida.

Details over de aanklacht waren niet onmiddellijk beschikbaar. Een politiewoordvoerder zei dat Pena werd opgepakt op een anonieme tip. ,,Het werd door een ander politiebureau uitgevaardigd om hem op te pakken. Een onafhankelijk persoon ons vertelde waar hij was, en ze namen hem in hechtenis”, zegt Christian Swinson van de politie in Coral Springs.

Straffen

,,Waarschijnlijk is degene die het anoniem heeft gemeld bij die zaak betrokken. En wilde dat hij naar de gevangenis zou gaan”, zei Swinson. Twee van de aanklachten gaan over overval en mishandeling. Swinson zei dat Pena een hoorzitting over de aanklacht had gemist, wat leidde tot het bevel voor zijn arrestatie.

Mishandeling en overval is geclassificeerd als een derdegraads misdrijf in Florida. Dit wordt bestraft met maximaal vijf jaar en $ 5.000 aan boetes. De Straffen kunnen worden verhoogd als de dader een dodelijk wapen gebruikte.

Bekijk ook

McGregor trapte knie Poirier kapot! ‘Klote gevoel’ (video)

Poirier liep met opgeheven hand naar buiten tijdens zijn laatste ontmoeting met McGregor

Rico Verhoeven vs Alistair Overeem gepland voor oktober! (Gerucht)

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zullen de strijd met elkaar aangaan in Rotterdam Ahoy

TikTok-ster krijgt slaag van UFC-legende Vitor Belfort (video)

yce Hall bevond zich op de een of andere manier in een ring met de voormalige UFC kampioen Vitor Belfort.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page