Kapot gemept! Russische Popeye Ruki Bazuki gaat KO op podium (video) Nieuws
Nieuws

Kapot gemept! Russische Popeye Ruki Bazuki gaat KO op podium (video)

Kapot gemept! Russische Popeye Ruki Bazuki gaat KO op podium (video)

Ruki Bazuki, bijgenaamd de Russische Popeye kreeg te maken met een lastige tegenstander tijdens de staredown voor zijn aankomende gevecht. Voordat hij het wist lag Popeye knock-out op het podium.

De Rus die bekend geworden is om het feit dat hij zijn biceps inspuit met Synthol (petroliumolie-achtige substantie), kreeg er flink van langs. Na uitdagend zijn rivaal te willen imponeren met zijn biceps ging het fout.

Deze greep de Rus ineens vast en met een slamdunk kwakte hij Bazuki op het podium. De Rus bleef liggen en wist niet meer waar hij was. Verduft om zich heen kijken kwam hij later wel bij. Bazuki is in zijn land en fenomeen maar speelt met zijn leven door de Synthol injecties.

Recentelijk werd er nog 3 pnd dood spierweefsel verwijderd bij de Rus die MMA-vechter werd. Overigens maakt hij in de kooi geen indruk. Op zijn rivaal ook niet zo te zien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws